Εκανε τατουάζ πατέρα και παππού

18:34 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΕκανε τατουάζ πατέρα και παππούΠαρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 18:33

Ο Κάμερον Ντάγκλας έχει «χτυπήσει» στο στομάχι τα πρόσωπα των συγγενών του

Η ζωή μετά τη φυλακή για τον Κάμερον Ντάγκλας έχει βόλτες αλλά και αναρτήσεις στο Instagram, που δείχνουν ότι ο πατέρας του και ο παππούς του, εκτός από την καρδιά του, βρίσκονται πια και στο δέρμα του.

Ο 37χρονος, που ζει στο Μπρονξ, άνοιξε και λογαριασμό στο Instagram, όπου σε μια φωτογραφία του χωρίς

μπλούζα αποκαλύπτει εκτός από το γυμνασμένο σώμα του και το γεγονός ότι έχει κάνει τατουάζ το πρόσωπο του πατέρα του και του παππού του πάνω στο στομάχι του. Το τατουάζ με τον πατέρα του είναι από τον ρόλο του ως Γκόρντον Γκέκο στην ταινία «Ο λύκος της Γουόλ Στριτ», για τον οποίο κέρδισε και Oσκαρ, ενώ το πρόσωπο του Κερκ παραπέμπει στην εποχή που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Η Ωραία και το κτήνος». Κάτω δε από τα πρόσωπό του έχει επίσης τατουάζ, που γράφει «Διαχρονικοί».



Ο Κάμερον έχει αρκετά γεμάτη καθημερινότητα από την ώρα που πάτησε το πόδι του έξω από τη φυλακή, όπου έμεινε για επτά χρόνια, λόγω των περιπετειών του με τα ναρκωτικά, αφού έχει ήδη ξεκινήσει το μόντελινγκ για την εταιρία ρούχων Voyeur. Επίσης σε μια άλλη ανάρτησή του αποδεικνύεται ότι ταξίδεψε και στο Λος Αντζελες, όπου επισκέφθηκε τη μητέρα του Ντιάντρα. Κατά τα λοιπά, περνά τις μέρες του κάνοντας βόλτες στο Μανχάταν με τη Βραζιλιάνα αγαπημένη του, η οποία είναι δασκάλα γιόγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα