Επιτυχής επέμβαση για τη Λεϊλά, που έριξαν από τον τρίτο στην πλατεία Αμερικής

16:56 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΕπιτυχής επέμβαση για τη Λεϊλά, που έριξαν από τον τρίτο στην πλατεία ΑμερικήςΠαρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 16:54

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Λεϊλά, την άτυχη σκυλίτσα (ράτσας πίτμπουλ) που βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στην πλατεία Αμερικής, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται ακόμα από την προανάκριση! Η γλυκιά Λεϊλά, η οποία συγκίνησε με την ιστορία της το πανελλήνιο, υποβλήθηκε χθες σε εγχείρηση στο αντιβράχιο, η οποία

στέφθηκε με επιτυχία.

Μάλιστα, ο κτηνίατρος που έκανε την επέμβαση ανέφερε ότι λίγο αφότου πέρασε η επίδραση της νάρκωσης το μικρό πίτμπουλ κατάφερε να σταθεί στα πόδια του. «Η επέμβαση στο αντιβράχιο πήγε καλά. Ωστόσο, είχαμε μια αρκετά δύσκολη περίπτωση να αντιμετωπίσουμε, γιατί έπρεπε να τοποθετηθεί και λάμα με βίδες. Ο σκύλος ξύπνησε, είναι καλά, ενώ, έπειτα από προσπάθεια, κατάφερε να σηκωθεί λιγάκι στα τρία πόδια» δήλωσε στην «Espresso» ο κτηνίατρος Απόστολος Κρομμύδας.

Οπως πρόσθεσε, το πολύ σε τρεις μέρες (είτε το Σάββατο είτε τη Δευτέρα) θα ακολουθήσει και δεύτερη επέμβαση για την αποκατάσταση του κατάγματος στο μηριαίο οστό του άλλου ποδιού. «Αν και τότε πάνε όλα καλά, φαίνεται ότι το σκυλάκι θα ξεπεράσει το πρόβλημα και έπειτα από μία - δυο μέρες θα μπορεί να περπατάει κανονικά» δηλώνει ο κ. Κρομμύδας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που συγκεντρώθηκε για τα έξοδα της επέμβασης, της αποκατάστασης, της θεραπείας και της φαρμακευτικής αγωγής του μικρού πίτμπουλ ξεπέρασε στο δεκαπλάσιο το απαιτούμενο.

Keywords
Αναζητήσεις
απόστολος κρομμύδας gmail κτηνίατρος
Τυχαία Θέματα