Το «όνειρο» του ΠΑΣ έσβησε νωρίς, 1-2 από την Αλκμααρ

18:06 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΤο «όνειρο» του ΠΑΣ έσβησε νωρίς, 1-2 από την ΑλκμααρΠαρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 18:06

Ο ΠΑΣ αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την Ευρώπη στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι του.

Γνώρισε την ήττα (1-2) από την Αλκμααρ (είχε χάσει με 1-0 στην Ολλανδία) και είπε «αντίο» στο Europa League μέσα σε αποθεωτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του, οι οποίοι μετέτρεψαν το Περιστέρι

σε… Ζωσιμάδες.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υπέροχη ατμόσφαιρα. Μας έκαναν να νιώθουμε ότι είμαστε στο σπίτι μας» σχολίασε ο Γιάννης Πετράκης και μοίρασε συγχαρητήρια, παρά τον αποκλεισμό: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, ανταποκρίθηκαν με αξιοπρέπεια απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Ηταν ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ταξίδι».

Με το κλασικό 3-5-2, αλλά με μία έκπληξη στην εντεκάδα ξεκίνησε ο ΠΑΣ στο Περιστέρι, καθώς ο Πετράκης επέλεξε τον Ισπανό Πέδρο Κόντε στην κορυφή της επίθεσης. Η επιλογή του Ισπανού δικαίωσε με το… καλημέρα τον Πετράκη, μια και μόλις στο 9’ έκανε το 1-0 με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος το «δώρο» του Ροσέτ.

Κυριάρχησε

Η Αλκμααρ αντέδρασε, πήρε την κατοχή της μπάλας (39%-61% στο 25’) και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 29’ με πλασέ του Σόουζα (1-1). Οι Ολλανδοί πήραν επτά λεπτά αργότερα το προβάδισμα, όταν ο Λούκασεν (ήταν ο σκόρερ και στο 1-0 του πρώτου αγώνα) με ατομική ενέργεια στο 36’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-2) «σκοτώνοντας» τον ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος (46’ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Κοζορώνης (77’ Δώνης), Ναδάλες, Ακόστα, Γιάκος (51’ Μαμπουλού), Κόντε.

Αλκμααρ: Ροσέτ, Φαν Εϊντεν, Φλάαρ, Χαπς, Γιάχανμπακς, Φαν Οβερεμ (71’ Τιλ), Βέρχοστ, Χένρικσεν, Σόουζα (80’ Γκαρσία), Λούκασεν, Βόιτενς.

Keywords
Τυχαία Θέματα