Αυτοκτόνησε στο μαγαζί του

17:22 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑυτοκτόνησε στο μαγαζί τουΠαρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 17:21

Γιάννενα: Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που φέρεταιότι αντιμετώπιζε ο 56χρονος τον οδήγησαν να βάλει τέλος με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο ψιλικατζίδικό του

Μέσα στο μαγαζί όπου πάλευε για το μεροκάματο άφησε την τελευταία του πνοή ένας 56χρονος από τα Γιάννενα, ο οποίος έβαλε τέρμα στη ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τον χώρο δεν βρήκαν κάποιο σημείωμα με το οποίο να εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας, αλλά όλα δείχνουν ότι σχετίζεται με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που

φέρεται ότι αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Ο πυροβολισμός που αναστάτωσε χθες το πρωί τη γειτονιά της οδού Κατσάρη στο κέντρο των Ιωαννίνων έκρυβε μια τραγωδία. Σε αυτόν τον μικρό δρόμο βρίσκεται το ψιλικατζίδικο που διατηρούσε εδώ και πολλά χρόνια ο 56χρονος και μέσα στο οποίο έμελλε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Τον κρότο άκουσαν γείτονες και περίοικοι, οι οποίοι έτρεξαν στο κατάστημα και διαπίστωσαν με φρίκη ότι ο επαγγελματίας είχε αυτοπυροβοληθεί με την καραμπίνα του.

Καταθέσεις

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρο και αστυνομικοί, που πήραν καταθέσεις και προχώρησαν σε έρευνα του χώρου. Γρήγορα αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλούνται τοπικά μέσα ενημέρωσης, το κυνηγετικό όπλο με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε ο 56χρονος ανήκε στον αδελφό του, ο οποίος είχε πεθάνει το 2011.

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα τι ώθησε στην αυτοκτονία τον αυτόχειρα, αφού δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως πιθανότερη αιτία τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τελευταία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, το ψιλικατζίδικο δεν πήγαινε καλά, τα έσοδα ήταν ελάχιστα, τα έξοδα συνεχώς αυξάνονταν και το μεροκάματο δεν έβγαινε πια.

Keywords
Τυχαία Θέματα