Βουτιές στο Μαράθι για τον Νταβούτογλου

17:01 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΒουτιές στο Μαράθι για τον ΝταβούτογλουΠαρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 17:01

Στην Ελλάδα έκανε τις βουτιές του ο τέως πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, λίγες ημέρες προτού εκδηλωθεί η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του!

Η τάση που θέλει σημαντικό κομμάτι των Τούρκων τουριστών να επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους παρέσυρε και τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της γειτονικής χώρας, ο οποίος

φέρεται ότι επέλεξε το Αιγαίο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Αχμέτ Νταβούτογλου βρέθηκε για λίγες στιγμές χαλάρωσης στο νησί Μαράθι (μεταξύ Πάτμου και Σάμου) και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την ομορφιά της νησίδας-ησυχαστήριο, όπου το καλοκαίρι λειτουργούν μόλις δύο ταβέρνες και μερικά ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης έγινε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του σε ένα τζαμί, όπου ο πρώην πρωθυπουργός είχε πάει σε κηδεία γνωστού αρχιτέκτονα, με δράστη έναν άνδρα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο επίδοξος εκτελεστής φορούσε μαύρη μπλούζα που έγραφε: «Είμαι Τούρκος».

«Δεν μπορείς να με σκοτώσεις τώρα εσύ, θα σε σκοτώσω εγώ!» είπε ο παραλίγο δολοφόνος καθώς πλησίαζε τον Νταβούτογλου, αλλά η αντίδραση των ανδρών της προσωπικής φρουράς του πρώην πρωθυπουργού ήταν άμεση, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί και να μεταφερθεί στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα