Δεσμοφύλακας το έσκασε με κρατούμενο!

ΚΟΣΜΟΣΔεσμοφύλακας το έσκασε με κρατούμενο! Τετάρτη, Φεβρουάριος 10, 2016 - 16:29

Καθήκον της ήταν να τον φυλάει, κι όχι να τον φιλάει. Μάλλον όμως προτίμησε τον έρωτα από τη δουλειά, κι έτσι η 32χρονη δεσμοφύλακας Ανγκέλα Μαγκντίτσι όχι μόνο βοήθησε τον 27χρονο Σύρο κρατούμενο Χασάν Κίκο να αποδράσει από τις φυλακές Λιματάλ της Ζιρίχης, όπου εξέτιε ποινή για βιασμό, αλλά και το έσκασε μαζί του.

Αν κι ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν οι δυο τους είχαν συνάψει σχέση, όλα τα στοιχεία συνηγορούν

προς αυτή την κατεύθυνση. «Είμαστε φύλακες και επιμελητές. Ως φύλακες είμαστε αυστηροί, ως επιμελητές είναι πιθανό να ανταλλάξουμε μερικές εμπιστευτικές κουβέντες με τους κρατουμένους. Είναι σημαντικό να κρατάμε τη σωστή ισορροπία εγγύτητας και απόστασης, κάτι που στην περίπτωση αυτή δεν λειτούργησε σωστά» δήλωσε η Ρεμπέκα ντε Σίλβα, εκπρόσωπος Τύπου του σωφρονιστικού ιδρύματος, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είχε πέσει στην αντίληψη κανενός η ύπαρξη κάποιας ιδιαίτερης σχέσης ανάμεσα στη δεσμοφύλακα και στον Σύρο κρατούμενο.

Ξημερώματα

Οπως έγινε γνωστό, η Μαγκντίτσι έκανε τη νυχτερινή βάρδια μαζί με ακόμη έναν συνάδελφό της, ο οποίος αποκοιμήθηκε. Μετά τη λήξη της ώρας κοινής ησυχίας, στις 5 το πρωί, διαπιστώθηκε ότι ο κρατούμενος που είχε καταδικαστεί σε τετραετή φυλάκιση για βιασμό έλειπε, όπως και η δεσμοφύλακας. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών, με την Αστυνομία να μην αποκλείει να έχουν ήδη μεταβεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία, καθώς οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι διέφυγαν με μια μαύρη BMW X1. Και για τους δύο έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους ζητώντας από οποιονδήποτε γνωρίζει κάνει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα