Η «Pretty Woman» του Ρίο έτοιμη για χρυσές δουλειές στους Ολυμπιακούς

17:22 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ «Pretty Woman» του Ρίο έτοιμη για χρυσές δουλειές στους ΟλυμπιακούςΠαρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 17:21

Κάνοντας πιάτσα όχι στα σκοτεινά σοκάκια της Νέας Υόρκης, αλλά στην καυτή άμμο της Κόπα Καμπάνα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, νεαρή Βραζιλιάνα φιλοδοξεί να ζήσει το δικό της success story αλά «Pretty Woman».

«Ο κόσμος έρχεται στην πόλη μου για να κερδίσει το χρυσό στους Ολυμπιακούς, αλλά για εμένα θα είναι το χρυσάφι στις τσέπες μου που θα με κάνει νικήτρια» λέει χαρακτηριστικά

η 23χρονη Χουλιάνα (φωτό) με το μικροσκοπικό μπικίνι της, που αφήνει λίγα πράγματα στη φαντασία, αλλά και με τα χυμώδη χείλη της, τα οποία είναι τονισμένα με ροζ κραγιόν.

Ευκαιρία

Η Μπρούνα, όπως είναι το «καλλιτεχνικό» της όνομα, είναι μια από τις 12.000 πόρνες που σκοπεύουν να κάνουν χρυσές δουλειές με τους 400.000 επισκέπτες οι οποίοι αναμένονται στη χώρα για τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς.

«Ολα τα κορίτσια με τα οποία δουλεύω πιστεύουν ότι οι Ολυμπιακοί είναι μια ευκαιρία να κάνουμε χρήματα και, ίσως, να βρούμε μια διέξοδο γνωρίζοντας τον μέλλοντα σύζυγό μας. Εγώ ονειρεύομαι έναν αθλητή, που θα με πάρει μακριά από εδώ» εξομολογείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα