Alpha: Η (ευχάριστη) έκπληξη στο ξεκίνημα της νέας σεζόν

TV GOSSIPAlpha: Η (ευχάριστη) έκπληξη στο ξεκίνημα της νέας σεζόνΠαρασκευή, Νοέμβριος 21, 2014 - 17:28

Τα πάνω κάτω έχει φέρει τη νέα σεζόν ο Alpha στην τηλεοπτική αγορά. Τόσο τον Οκτώβριο (μήνας ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη της καινούργιας χρονιάς, με την παρουσίαση των νέων προγραμμάτων) όσο και τον Νοέμβριο το κανάλι της Κάντζας βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης των ημερήσιων προγραμμάτων,

αλλά και εκείνων της βραδινής ζώνης, τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά.

Η κλασική συνταγή

Συγκεκριμένα, στο σύνολο της ημέρας η τηλεθέαση έχει ως εξής: Alpha 17,7%, ANT1 17,5%, Mega 15,7%, Star 10,3% ΣΚΑΪ 7,9%. Στη βραδινή ζώνη ο Alpha τον μήνα που διανύουμε φιγουράρει πρώτος σε τηλεθέαση με 21,7%, ακολουθούν ο ΑΝΤ1 με 17,5%, το Μega με 17%, το Star με 9,9% και ο ΣΚΑΪ με 6,9%.

Οι εκπομπές του σταθμού της Κάντζας αποτελούν τις σταθερές τηλεοπτικές μετοχές της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο σε μεγάλα κέφια και φέτος φτάνει το 43,5% στο γενικό σύνολο και το 41,3% στις ηλικίες 15-44, ενώ η Ελένη Μενεγάκη σημειώνει τα πιο υψηλά νούμερά της (24% στο σύνολο και 28,9% στα νεανικά κοινά) συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, κατακτώντας την πρώτη θέση.

Η κλασική συνταγή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο κερδίζει τη βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με ποσοστά που ξεπερνούν το 37,7% στο γενικό σύνολο και 29,5% στο δυναμικό κοινό.

Επίσης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το «Πάμε πακέτο» είναι νικήτρια στη ζώνη της, με 36,9% στο σύνολο και 24,4% στα νεανικά κοινά. Εξαιρετική, όμως, είναι και η πορεία του «Happy day στον Alpha», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να έχει πάρει τη νεολαία μαζί της, αγγίζοντας μέχρι και το 33,9%, ενώ στο σύνολο φτάνει το 15%.

Οσον αφορά το ριάλιτι μαγειρικής «Κάτι ψήνεται», απέναντι στα κεντρικά δελτία ειδήσεων σημειώνει μέχρι και 25,1% στο σύνολο της τηλεθέασης και το εκπληκτικό 33,9% στα νεανικά κοινά.

Στα σίριαλ, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει γίνει η πιο αγαπημένη συνήθεια της μικρής οθόνης, έχοντας σημειώσει μέχρι και 40,5% στο γενικό σύνολο και 47,8% στο δυναμικό κοινό.

Πολύ καλά είναι τα ποσοστά και για τη νέα κωμική παραγωγή «Το σόι σου», η οποία έκανε εντυπωσιακή αρχή και συνεχίζει ακάθεκτη, με 31,2% στο σύνολο και 34,6% στα νεανικά κοινά κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του κοινού

Keywords
Τυχαία Θέματα