7+1 hot κορίτσια που αγάπησαν τις... φίλες τους

ΚΟΣΜΟΣ7+1 hot κορίτσια που αγάπησαν τις... φίλες τουςΔευτέρα, Ιανουάριος 19, 2015 - 18:06

Απόλυτα θηλυκά και παγκόσμια σύμβολα του σεξ, κάνουν τις ορμόνες των ανδρών να χτυπούν «κόκκινο», ενώ και οι ίδιες ανταποκρίνονται με θέρμη στα καλέσματα των αρσενικών, έχοντας σειρά από έρωτες. Τρανταχτά ονόματα όπως η Αντζελίνα Τζολί, η Λίντσεϊ Λόχαν, η Μισέλ Ροντρίγκεζ και αρκετές άλλες, κάποια στιγμή στη ζωή τους θέλησαν να πειραματιστούν με τη σεξουαλικότητά τους, γνωρίζοντας και τη σαπφική εκδοχή του έρωτα.

Λίγες ημέρες πριν, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε την Κρίστεν Στιούαρτ στη Χονολουλού, να ανταλλάσσει τρυφερά φιλιά με την πρώην βοηθό της, Αλίσια Κάρτζιλ. Η πρωταγωνίστρια του «Twilight» είχε για χρόνια σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Ρόμπερτ Πάτινσον, ενώ σόκαρε τη showbiz, όταν τον απάτησε με τον παντρεμένο -τότε- σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς. Πριν από αυτήν ωστόσο υπήρξαν πολλές άλλες.

Ταινίες

Η γυναίκα την οποία έχουν ποθήσει τα περισσότερα αρσενικά στον πλανήτη, η Αντζελίνα Τζολί, δήλωνε ότι τη δεκαετία του '90 είχε ερωτευτεί τρελά τη συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «Foxfire» και μοντέλο Τζένι Σιμίτζου, δίχως να κρύψει πως τότε ήταν «κακό κορίτσι». Ενα άλλο «κακό κορίτσι» του Χόλιγουντ, η Λίντσεϊ Λόχαν, έχει παραδεχτεί στο περιοδικό «Harper's Bazaar», το 2008, πως είχε σχέση με τη Βρετανίδα dj Σαμάνθα Ρόνσον, ενώ η πρωταγωνίστρια του «Fast and Furious» Μισέλ Ροντρίγκεζ λίγο προτού τα φτιάξει με τον ηθοποιό και τραγουδιστή Ζακ Εφρον είχε δεσμό με το διάσημο τοπ μόντελ Κάρα Ντελεβίν. Ανάλογη διαδρομή και για την 29χρονη Αμπερ Χερντ, η οποία προτού πέσει στην αγκαλιά του Τζόνι Ντεπ ήταν με την Αμερικανίδα φωτογράφο Τάσια Βαν Ρι για τρία χρόνια.

Αντίστροφη πορεία έκανε η ηθοποιός που ξεχώρισε στην ταινία «The Wrestler», Εβαν Ρέιτσελ Γουντ. Αφού χώρισε από τον Μέριλιν Μάνσον, παντρεύτηκε με τον κινηματογραφικό «Billy Elliot», Τζέιμι Μπελ. Τον εγκατέλειψε όμως λίγο πριν από το τέλος της περασμένης χρονιάς για χάρη της ηθοποιού της σειράς «The L Word», Κάθριν Μίνινγκ, με την οποία είχε μια σύντομη σχέση. Το 1997, με ηχηρό τρόπο η επιτυχημένη ηθοποιός Αν Χεκ εγκατέλειψε τον κωμικό Στιβ Μάρτιν για τα μάτια της διάσημης παρουσιάστριας της αμερικανικής τηλεόρασης Ελεν ντε Τζενέρις, με την οποία έμεινε μαζί τρία χρόνια.

Τέλος, η «σχέση» που ομολογήθηκε μόνο για εμπορικούς σκοπούς ήταν ανάμεσα στη Μαντόνα και την κωμικό Σάντρα Μπέρνχαρντ. Τη δεκαετία του '80 στο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν η Μπέρνχαρντ δήλωσε ότι έκανε σεξ ταυτόχρονα με τη Μαντόνα και τον σύζυγό της Σον Πεν. Το διέψευσαν όμως αρκετά χρόνια αργότερα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα