Τα ζώδια της Παρασκευής 9 Αυγούστου

13:01 9/8/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Αποφύγετε τις εντάσεις με το σύντροφο σας γιατί οι μέρες είναι δύσκολες και για τους δύο σας. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διώξτε τις ανασφάλειες σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Στα συναισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώθετε ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείτε πολύ από τις υποχρεώσεις σας και θα βγάλετε

γκρίνιες στο ταίρι σας.

Ταύρος

Αποφύγετε εντάσεις ή αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να πραγματοποιήσετε τα όποια όνειρά σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα στον επαγγελματικό σας τομέα και τώρα θα αρχίσετε να παίρνετε μια ανάσα, αφού θα καταφέρετε να βάλτε σε μια τάξη τις υποθέσεις σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.

Δίδυμοι

Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Σκέψεις και προβληματισμοί σας απασχολούν έντονα και παρότι είστε άτομα μεθοδικά και συγκροτημένα, αυτή την περίοδο δεν μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά. Αιφνιδιασμοί και ανατροπές είναι πολύ πιθανόν να σας αποπροσανατολίσουν. Αν συνεχίσετε έτσι η επιτυχία θα έρθει νωρίτερα από ότι είχατε υπολογίσει. Αξιοποιήστε γνωριμίες ή συναντήσεις που προκύπτουν με άτομα κύρους.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά ζητήματα. Θα νιώσετε ανασφαλείς, αλλά δεν πρέπει να το δείξετε αυτό προς τα έξω, αντιθέτως πιέσετε τον εαυτό σας να κινηθεί με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες υποχρεώσεις σας με επιτυχία. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Λέων

Αποφύγετε εντάσεις με τους συνεργάτες σας γιατί θα νιώσετε να σας πιέζουν κάποιες καταστάσεις μέσα στην δουλειά σας και δεν πρέπει να ξεσπάσετε στους άλλους. Εφαρμόστε κάθε πρωτόπυπη ιδέα σας και δεν θα χάσετε. Να είστε πρακτικοί, αναζητώντας λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν, στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και διώξτε κάθε απαισιόδοξη σκέψη. Οπλιστείτε με υπομονή και στο τέλος θα κερδίσετε τους περισσότερους από τους στόχους σας. Στην προσωπική σας ζωή, όσοι έχετε μια σταθερή σχέση θα πρέπει να σταματήσετε να ασκείτε έντονη κριτική στο ταίρι σας.

Παρθένος

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες προοπτικές διαφαίνονται στον επαγγελματικό τομέα αλλά κινηθείτε με μελετημένα και σταθερά βήματα. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας είναι αυτά που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αυτήν την εποχή. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε.

Ζυγός

Κάντε υπομονή και σύντομα οι όποιες αντιξοότητες μπορεί να βιώνετε, θα πάρουν τέλος. Θα σας απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να καταξιωθείτε στο χώρο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε καθαρά κάποιες καταστάσεις και μέσα από αυτές να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Περιορίστε τα έξοδά σας και μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Σκορπιός

Η ερωτική ζωή για σας τους δεσμευμένους θα απογειωθεί, καθώς θα κάνετε πράγματα που θα τονώσουν την σχέση σας. Θα πιεστείτε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, γι΄ αυτό προσοχή στα έξοδα που θα κάνετε. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και προσφορές οι οποίες θα σας μπερδέψουν για αυτό πρέπει να είσαστε προσεκτικοί στις επιλογές σας για να μην μπλεχτείτε σε σύντομες περιπέτειες. Όσοι είχατε κάποια παλαιότερα προβλήματα υγείας και τα είχατε αμελήσει μπορεί τώρα να επανέλθουν και να χρειαστούν αντιμετώπιση. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και θα δείτε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Τοξότης

Βγείτε από το καβούκι σας και διασκεδάστε με τους φίλους σας, για να ανανεωθείτε. Μη διστάσετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις αλλά και οι εκκρεμότητες που έχετε αυτήν την περίοδο είναι αρκετές. Προσέξτε στο τέλος της εβδομάδος για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα. Στα οικονομικά, τα περιθώρια θα αρχίσουν να στενεύουν και θα πρέπει να μην κάνετε περιττές σπατάλες, γιατί ήδη έχετε κάνει πολλά και πρέπει να τα καλύψετε.

Αιγόκερως

Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα έχουν σχέση με οικογενειακό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιες ανακαλύψεις ή αποκαλύψεις μπορεί να σας αιφνιδιάσουν ή να σας πληγώσουν αλλά τελικά θα λειτουργήσουν προς όφελος σας. Ο ερωτικός τομέας είναι αλήθεια ότι δεν είναι στις προτεραιότητές σας αυτήν την περίοδο. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία και να εναλλάσσετε τις δραστηριότητες σας με περιόδους ανάπαυσης. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν δείχνουν προς το παρόν να βελτιώνονται.

Υδροχόος

Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι' αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, να κλείσετε ορισμένα κεφάλαια και να ανοίξετε καινούργια ,με πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αναμένετε να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν να δείτε ορισμένα πράγματα αλλιώς στη ζωή σας. Όσοι είστε ελεύθεροι θα διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ανεβείτε ψυχολογικά. Στον οικονομικό σας τομέα, θα εισπράξετε κάποια έξτρα χρήματα που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο άνετα και να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.

Ιχθείς

Στη δουλειά σας δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα είστε σε σύγχυση και θα αναρωτιέστε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε γρήγορα στη πραγματοποιήσει των στόχων σας. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε πλέον να προωθήσετε νέα σχέδια ή να ολοκληρώσετε σχέδια και κινήσεις που το προηγούμενο διάστημα καθυστερούσαν. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η αποκάλυψη μυστικών θα σας οδηγήσει σε συγκρούσεις με το σύντροφο σας. Συνεχίστε τις προσπάθειες με επιμονή και επιμονή γιατί τώρα βάζετε τις βάσεις για ένα πολύ καλό 2011. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων είναι ότι θα πρέπει να αλλάξετε πολλά πράγματα γύρω από τον τρόπο σκέψης και αντίληψης, πλέον στην ζωή σας.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα