Ξέσπασαν στον Τόσκα για τις πλημμύρες οι Καλαματιανοί! – Νέο κύμα κακοκαιρίας (Βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η φονική κακοκαιρία που έπληξε τις προηγούμενες ώρες την Ελλάδα, άφησε πίσω της τέσσερις νεκρούς και μία αγνοούμενη.

Τρεις νεκροί στην Καλαμάτα

Στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα, μία 63χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα και μία 80χρονη ανασύρθηκαν νεκρές από πλημμυρισμένα υπόγεια, ενώ και ένας 90χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Θουρία.

Ένας

βοσκός νεκρός στην Λακωνία

Ανασύρθηκε το μεσημέρι, νεκρός από χείμαρρο ένας 73χρονος βοσκός, ο οποίος αγνοούνταν στη Λακωνία.

Αγνοείται 53χρονη στη Θεσσαλονίκη

Αγωνιώδεις έρευνες γίνονται στη Μηχανιώνα, για τον εντοπισμό της γυναίκας που αγνοείται. Ο σύζυγός της δήλωσε ότι έχασε την επαφή μαζί της, καθώς τα ξημερώματα η ίδια του είχε τηλεφωνήσει και του είπε ότι ήταν εγκλωβισμένη στο ΙΧ της. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε σε βενζινάδικο, με ανοιχτά τα παράθυρα αλλά τα ίχνη της έχουν χαθεί.

Τα «άκουσε» ο Τόσκας στην Καλαμάτα

Την οργή των πολιτών στην Καλαμάτα αντιμετώπισαν, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας, που επισκέφτηκαν την πόλη μετά τη θεομηνία.

Δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν οι πλημμυροπαθείς και εξέφρασαν την αγανάκτηση τους και την απελπισία τους στους εκπροσώπους της κυβέρνησης, για την καταστροφή των περιουσιών τους εξαιτίας της απουσίας αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή.

Δείτε το βίντεο

«Έρχεται» νέα κακοκαιρία από τα ξημερώματα της Πέμπτης – Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν»

Αναλυτικά

Τις τελευταίες ώρες έχουν μετατοπιστεί οι καταιγίδες στην περιοχή της Λακωνίας, και του Αργολικού Κόλπου. Υπάρχει ύφεση στις δυτικές περιοχές ακόμη και στην Καλαμάτα που είχε σοβαρά προβλήματα. Η ύφεση θα διαρκέσει έως το βράδυ απόψε και θα ξαναρχίσει χαράματα να επιδεινώνεται ο καιρός με βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα.

Η επιδείνωση θα ξεκινήσει από τα δυτικά και θα συνεχιστεί η κακοκαιρία σχεδόν όλη μέρα αύριο σε μια ζώνη από το Ιόνιο, τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Στην Αττική αύριο θα σημειωθούν κάποιες βροχές και καταιγίδες αλλά φαίνεται ότι η περιοχή δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα.

Το άρθρο Ξέσπασαν στον Τόσκα για τις πλημμύρες οι Καλαματιανοί! – Νέο κύμα κακοκαιρίας (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα