Κινηματογραφικές πρεμιέρες: Η επιστροφή του Μπεν Χουρ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η δεύτερη κινηματογραφική εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, φέρνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ταινίες στις ελληνικές αίθουσες, με τρεις από αυτές να βασίζονται σε πραγματικές ιστορίες, εκ των οποίων οι δύο σηματοδοτούν την επιστροφή του Τομ Χανκς και του Ρόμπερτ ντε Νίρο στη μεγάλη οθόνη, ενώ πρεμιέρα κάνει και το ριμέικ του Μπεν Χουρ.

Sully

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ Πρωταγωνιστούν: Τομ

Χανκς, Λόρα Λίνεϊ, Άαρον Έκχαρτ, Άννα Γκαν

Η ιστορία του πιλότου Τσέσλι «Σάλι» Σάλενμπέργκερ, που έγινε ήρωας στις ΗΠΑ, όταν προσγείωσε αεροσκάφος της American Airlines στον Ποταμό Χάντσον, σώζοντας τις ζωές των επιβατών.

Μπεν Χουρ

Σκηνοθεσία: Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ Πρωταγωνιστούν: Τζακ Χιούστον, Ναζανίν Μπονιάντι, Μόργκαν Φρίμαν, Γιώργος Καραμίχος, Τόμπι Κέμπελ, Άγελετ Ζούρερ, , Ροντρίγκο Σαντόρο

Ριμέικ της επικής ταινίας των 11 Όσκαρ,από τον σκηνοθέτη Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ. Η ιστορία του Μπεν-Χουρ, ενός πολυβασανισμένου γόνου πλούσιας εβραϊκής οικογένειας που κατηγορείται άδικα για την απόπειρα δολοφονίας Ρωμαίου αξιωματούχου από τον υιοθετημένο τoυ αδερφό, τον Μεσάλα , αξιωματικό του ρωμαϊκού στρατού.

Hand of Stone

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Τζακούμποβιτς, Πρωταγωνιστούν: Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζον Τορτούρο

Βιογραφία του μποξέρ Ρομπέρτο Ντουράν, γνωστού και ως «Hands of Stone»(χέρια από πέτρα), στην οποία ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποδύεται τον θρυλικό προπονητή Ρέι Αρσέλ, ο οποίος απογείωσε την καριέρα του Ρομπέρτο Ντουράν από τον Παναμά που κέρδισε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα και θεωρείται ένας από τους καλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών.

The violin teacher

Σκηνοθεσία: Σέρχιο Μαχάντο Πρωταγωνιστούν: Λάζαρο Ράμος, Κάικε Χεσούς, Έλζιο Βιέρα

Η αληθινή ιστορία του ταλαντούχου βιολιστή Λαέρτη, ο οποίος μετά από χρόνια προετοιμασιών αποτυγχάνει στις εισαγωγικές εξετάσεις στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Σάο Πάολο και σταδιακά αναγκάζεται να εγκαταλείψει το όνειρο της καριέρας σε κάποια μεγάλη συμφωνική ορχήστρα και βρίσκει δουλειά ως δάσκαλος μουσικής σε ένα δημόσιο γυμνάσιο – λύκειο, η οποία αποδεικνύεται μία καθόλου εύκολη υπόθεση.

Trois souvenirs de ma jeunesse (Τα χρυσά μας χρόνια)

Σκηνοθεσία: Αρνό Ντεσπλεσέν, Πρωταγωνιστούν: Κεντίν Ντολμέρ Λου-Ροΐ Λεκογινέτ Ματιέ Αμαλρίκ

Ο Πολ θυμάται την παιδική του ηλικία, την μητέρα του και τον δεσμός με τον αδερφό του Ιβάν, τον απαρηγόρητο πατέρα του, ένα ταξίδι στην Ρωσία, τις σπουδές στο Παρίσι και, κυρίως, την Εστέρ, που ήταν το κέντρο του κόσμου του.

Το άρθρο Κινηματογραφικές πρεμιέρες: Η επιστροφή του Μπεν Χουρ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα