Τα μεγαλύτερα trends του Καλοκαιρού συγκεντρωμένα σε ένα άρθρο…και σε ένα κατάστημα!

Πώς θα σου φαινόταν να μπορούσες να ψωνίσεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε είδους περίσταση από μόνο 1 κατάστημα; Αποφάσισα να αποδεχτώ αυτή την πρόκληση που έβαλα στον εαυτό μου και επισκέφτηκα το ολοκαίνουριο κατάστημα της FAVELA στην Πάροδο Λεωφόρου Βουλιαγμένης 346Α, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Θυμάμαι τον εαυτό μου στο ξεκίνημά μου ως Fashion Editor να ψωνίζω ρούχα και παπούτσια στο πρώτο κατάστημα της FAVELA στο Κολωνάκι. Χαίρομαι λοιπόν που μαζί με την άνοδο της δικής μου επαγγελματικής πορείας κάτι ανάλογο συνέβει

και στην αγαπημένη μου FAVELA που πλέον είναι πιο μεγάλη, πιο ανανεωμένη και πιο δυνατή.

Με το που έφτασα στο κατάστημα έβαλα το εξής project στον εαυτό μου: Θέλησα να δημιουργήσω ένα μίνι βίντεο με 5 trends στα πέδιλα που θα φορέσουμε περισσότερο αυτό το καλοκαίρι.

#1. Open loafers

Τα ανοιχτά chunky loafers κερδίζουν την προσοχή μας και ανυπομονούμε να τα συνδυάσουμε με κάθε casual look. Θα τα φορέσεις άνετα με τα τζιν σορτσάκια σου, με mini skirts αλλά και φορέματα για μοναδικά καλοκαιρινά outfits.

#2. Ψάθινα mules

H ψάθα είναι αγαπημένο υλικό κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Στη FAVELA θα βρεις μερικά υπέροχα ψάθινα σανδάλια και πέδιλα για να τα ταιριάξεις με τα καλοκαιρινά σου looks.

#3.  Clogs

Τα clogs είναι αδιαμφισβήτητα το απόλυτο trend της σεζόν και στη FAVELA μπορείς να βρεις την πιο ενημερωμένη συλλογή.

#4. Platform heels

Τα platform heels που φορέσαμε πολύ όλο τον χειμώνα εξακολουθούν να είναι huge τάση και το καλοκαίρι.

#5. Lace-up πέδιλα με στρας

Φέτος φοράμε στρας και μεταλλιζέ σχέδια όλο το καλοκαίρι και δίνουμε λάμψη σε κάθε μας outfit χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσουμε υπερβολικά.

Δες στο βίντεο τα αγαπημένα μας trends!

Στη FAVELA θα βρεις πληθώρα από τα πιο must have γυναικεία ρούχα, από διάφορα brands για αξέχαστα looks από το πρωί μέχρι το βράδυ, για εμφανίσεις με παντελόνια, σορτς ή φορέματα από την Calvin Klein, Access, Peace and Chaos ή UGG.

Κατά την παραμονή μου στο κατάστημα της FAVELA θέλησα να θέσω ακόμα ένα challenge στον εαυτό μου αλλά και στους πολύ ευγενικούς πωλητές και να δημιουργήσω 5 looks που μπορώ να φορέσω σε κάθε φάση της καθημερινότητάς μου.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις τι φόρεσα στο γυμναστήριο, στη δουλειά μου, σε μια χαλαρή έξοδο με τις φίλες μου, σε ένα βραδινό night out με τον σύντροφό μου αλλά και στα ψώνια μου.

Τα αξεσουάρ είναι οι λεπτομέρειες που θα μετατρέψουν το κάθε σου outfit, σε ένα πιο extravagant και glamorous, από brands όπως Versace και Guess. Και μην ξεχάσεις να διαλέξεις τα αγαπημένα σου μαγιό και beachwear, για να απολαύσεις το καλοκαίρι στην παραλία ή την πισίνα με στυλ, φορώντας Havaianas flip- flops, Crocs, bikini ή ολόσωμο μαγιό από την Guess, τη SunSetGo, την Juicy Couture ή την Calvin Klein, και το πιο stylish bucket καπέλο.

Επιπλέον θα βρεις μεγάλη γκάμα από ανδρικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για κάθε ηλικία, περίσταση και στυλ, από basic T- shirts και φόρμες, μέχρι πουκάμισα, τζιν παντελόνια και jackets από τα αγαπημένα σου brands όπως Timberland, Superdry και Under Armour.

Ακόμα και για τις μικρές fashionistas αλλά και τα αγόρια, θα βρεις μεγάλη ποικιλία για όλες τις ηλικίες όπως Karl Lagerfeld, DKNY, Billieblush, Polo Ralph Lauren και Guess, για ατέλειωτα παιχνίδια και βόλτες με στυλ και άνεση.

Δες παρακάτω μερικά από τα δικά μας αγαπημένα σχέδια.

Σανδάλια clogs FAVELA
Αγορά εδώ!

Μules Jeffrey Campbell 
Αγορά εδώ!

Platform heels Jeffret Campbell
Αγορά εδώ!

Μules Jeffrey Campbell
Αγορά εδώ!

Πέδιλα με δέσιμο Jeffrey Campbell
Αγορά εδώ!

Πέδιλα με πέτρες Jeffrey Campbell
Αγορά εδώ!

Loafers Jeffrey Campbell
Αγορά εδώ!

Με μια βόλτα στο κατάστημα της FAVELA, θα καταλάβεις πως ποτέ δεν είναι αρκετή, αφού με τέτοια πληθώρα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και σε δελεαστικές στιγμές δε θα μπορείς να αντισταθείς και θα θέλεις να κάνεις τις αγορές σου με κάθε ευκαιρία.

Αγ. Δημήτριος, Πάροδος Λ. Βουλιαγμένης 346α / 212 213 3434

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor του Faysbook.gr αποκαλύπτει τις συνήθειες που άλλαξε στη ζωή της για καλύτερη υγεία

ΑΥΤΑ τα 3 τζιν είναι τα μόνα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου αυτόν τον Μάιο

Τα Coachella looks αυτής της influencer είναι ακριβώς αυτά που θέλουμε να φορέσουμε αυτές τις μέρες

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα