Αρνήθηκε να καταθέσει στην εξεταστική ο Θ. Αναστασιάδης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα Θέμος Αναστασιάδης απέρριψε την πρόσκληση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, με την οποία καλούνταν να καταθέσει σχετικά με τα τραπεζικά του δάνεια.

Ο Θ. Αναστασιάδης, ο οποίος είναι ο πρώτος μάρτυρας που αρνείται να καταθέσει στην επιτροπή, ενημέρωσε τηλεφωνικά αλλά και με επιστολή που

απέστειλε ο συνεργάτης του, διευθυντής του Πρώτου Θέματος Μπάμπης Κούτρας, ότι βρίσκεται για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό και ότι δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει, ενώ ο κ. Κούτρας πρότεινε να καταθέσει ο ίδιος στη θέση του εκδότη.

«Προσβλητική η στάση του Θέμου»

Η πλειοψηφία των μελών της επιτροπής έκανε λόγο για πρωτοφανή και προσβλητική ενέργεια προς την Επιτροπή, ενώ αποφασίστηκε να αποσταλεί στον κ. Αναστασιάδη επιστολή, με την οποία να τον καλούν να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής Σωκράτη Φάμελο, ο Θ. Αναστασιάδης γνώριζε από τον Ιούλιο την κλήση του.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία χαρακτήρισε προσβλητική τη στάση του Θέμου Αναστασιάδη και αλαζονικό το ύφος του, ενώ την υποχρέωσή του να καταθέσει υπογράμμισαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ και της Ενωσης Κεντρώων Δ. Καμμένος και Γ. Σαρίδης αντίστοιχα.

Οι βουλευτές της ΝΔ Κ. Τζαβάρας, του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδος και του Ποταμιού Γ. Μαυρωτάς υποστήριξαν ότι δεν είναι αναγκαίο να καταθέσει ο κ. Αναστασιάδης και πως ο κ. Κούτρας μπορεί να τοποθετηθεί για τα δάνεια του Πρώτου Θέματος.

Το άρθρο Αρνήθηκε να καταθέσει στην εξεταστική ο Θ. Αναστασιάδης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα