Το Pokemon Go, διαταράσσει… τις ισορροπίες στην παγκόσμια οικονομία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο λόγος για την εφαρμογή Pokemon Go , που έχει βρεθεί στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης των λήψεων παγκοσμίως , υποσκελίζοντας δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Facebook και το Twitter.

Σχετική έκθεση της Citigroup, αναφορικά με τις οικονομικές επιπτώσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού στην παγκόσμια οικονομία, αναφέρει πως η εφαρμογή απειλεί να διαταράξει

τις ισορροπίες στην παγκόσμια οικονομία, καθώς μεγάλες εταιρείες όπως Facebook, το Snapchat, το Twitter, ή το Instagram, χάνουν μερίδιο από την δημοφιλία τους λόγω της «επέλασης» του Pokemon GO, γεγονός που έχει επιπτώσεις και στις προβλέψεις κερδοφορίας που είχαν γίνει, πριν από την εμφάνιση της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Ενδεικτικό είναι ότι την τρέχουσα εβδομάδα η χρήση στο Facebook, το YouTube, το Instagram, το Google και το Twitter, πριν την εμφάνιση του Pokemon Go , ήταν υψηλότερη σχέση με ότι συμβαίνει μετά από αυτή. να σημειωθεί ότι σύμφωνα με σχετικές μετρήσεις που έχουν γίνει, ο μέσος χρήστης iOS παίζει Pokemon Go, πάνω από 33 λεπτά την ημέρα. Χρόνος που υπερβαίνει τον αντίστοιχο, που δαπανάται σε άλλες δημοφιλείς εφαρμογές.

Το άρθρο Το Pokemon Go, διαταράσσει… τις ισορροπίες στην παγκόσμια οικονομία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα