Σοκ με την Ρένα Κουβελιώτη: Βγήκε με κολάρο στο δελτίο ειδήσεων μετά την επίθεση – «Ο κύριος αυτός μου προκάλεσε αιμάτωμα στον αυχένα»

Επίθεση δέχθηκε η Ρένα Κουβελιώτη κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η δημοσιογράφος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

«Να διαβεβαιώσουμε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και αυτό δεν μας πτόησε. Με κολάρο ή μη θα συνεχιστεί. Βλέπετε πως γίνεται οξυγονοκόλληση σε δημόσιο χώρο μέσα στη φύση. Βρισκόμαστε στην ΝΑ Αττική και κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου»

είπε η Ρένα Κουβελιώτη για το περιστατικό και τα πλάνα που κατέγραψε.

«Η καταγγελία ήταν ότι υπάρχουν αυθαίρετες εργασίες και εργοτάξιο. Πλησιάσαμε αυτόν τον κύριο και σε ερώτηση με τίνος άδεια γίνεται αυτό, δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση. Ο άνθρωπος αυτός με μία λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω, προκαλώντας οίδημα στην κλείδα και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα.

Χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας για να συλληφθεί και κρύφτηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι. Αύριο είναι το δικαστήριο. Εμένα με μήνυσαν για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Έχουμε έγγραφο ότι είναι κοινόχρηστος χώρος» περιέγραψε η Ρένα Κουβελιώτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, Ρένα Κουβελιώτη, Βγήκε, – Ο,sok, rena kouvelioti, vgike, – o