«Ταξιδιώτης» έκρυβε στο πορτμπαγκάζ 174 κιλά χασίς !

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο 44χρονος Αλβανός είχε την πεποίθηση ότι ακόμη και αν συναντούσε αστυνομικούς στον δρόμο, θα θεωρούσαν ότι είναι ένας τυπικός ταξιδιώτης. Για αυτό είχε άλλωστε την τόλμη να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του μια τεράστια ποσότητα χασίς την οποία είχε τοποθετήσει στο πορτμπαγκάζ και την μπαγκαζιέρα του αυτοκινήτου του.

Όμως στάθηκε άτυχος καθώς έπεσε σε μπλόκο της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που έκαναν ελέγχους μαζί με άνδρες του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών στη Βρυσέλλα Θεσπρωτίας. Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο

αμάξι του 44χρονου δράστη και δεν άργησαν να ανακαλύψουν την ποσότητα ναρκωτικών που μετέφερε. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 90 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 173 κιλών και 981 γραμμαρίων, όπως επίσης το αυτοκίνητο και το κινητό, του 44 χρονου άνδρα.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Συνεχίζονται οι έρευνες για τους παραλήπτες του φορτίου που μετέφερα ο δράστης.

Το άρθρο «Ταξιδιώτης» έκρυβε στο πορτμπαγκάζ 174 κιλά χασίς ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα