Έκλεψαν τη μητέρα του Τσίπρα και φυσικά το… μετάνιωσαν!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Εξαφανίστηκε» το κινητό της μητέρας του πρωθυπουργού μέσα από την τσάντα της, την ώρα που η γυναίκα βεισκόταν στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Freddo», η Αρίστη Τσίπρα μόλις επέστρεψε στην κατοικία της στην περιοχή του Διονύσου πληροφόρησε για το συμβάν την ασφάλεια του πρωθυπουργού με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Ο αστυνομικός στον οποίο απευθύνθηκε

η κ. Τσίπρα ενημέρωσε τα κεντρικά της Ασφάλειας. Αμέσως άρχισε ενδελεχής έρευνα για τον εντοπισμό του κινητού προκειμένου να μην καταλήξει αυτό σε δεύτερα χέρια στο Μοναστηράκι ή στην Ομόνοια και διαρρεύσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του πρωθυπουργού.

Πώς «ανακαλύφθηκε» ο κλέφτης

ΕΥΠ και Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χρησιμοποίησαν τα τεχνικά μέσα που έχουν στη διάθεσή τους και τελικώς εντόπισαν χθες το απόγευμα το κινητό τηλέφωνο, χάρη στο στίγμα που έδωσε το GPS σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια.

Ο «άμυαλος» δράστης ήταν ένας Ρομά, 26-28 χρόνων, που μαζί με συνεργούς του είχε συστήσει συμμορία που επιδιδόταν σε τέτοιες είδους κλοπές σε νεκροταφεία και νοσοκομεία, σύμφωνα με το δημοσιευμένο ρεπορτάζ.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να πραγματοποιηθεί έφοδος στο σπίτι και το κινητό βρέθηκε ενώ ο κλέφτης οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Στην αστυνομία ομολόγησε ότι σκόπευε να πουλήσει το κινητό τηλέφωνο αλλά δεν πρόλαβε.

Η συσκευή παραδόθηκε στη μητέρα του Τσίπρα, η οποία ευχαρίστησε τους αστυνομικούς, αν και όπως είπε, «δεν ήταν ανάγκη να μπουν σε τέτοια διαδικασία».

Το άρθρο Έκλεψαν τη μητέρα του Τσίπρα και φυσικά το… μετάνιωσαν! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα