Πετράλωνα: Τη βίαζε επί 24 ώρες επειδή τον χώρισε

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα 24ωρο κόλαση έζησε μία 40χρονη στα Πετράλωνα, επειδή αποφάσισε να χωρίσει με τον 39χρονο που διατηρούσε ερωτικό δεσμό το τελευταίο διάστημα. Εκείνος, καθόλου σύμφωνος με αυτή την απόφαση την επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, έτοιμος να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους.

Ο 39χρονος χωρίς έλεος βίασε επανειλημμένα την άτυχη γυναίκα, εξαναγκάζοντας την μάλιστα και σε στοματικό έρωτα. Η βιαιότητα του κράτησε ένα ολόκληρο 24ωρο μέχρι που η 40χρονη κατάφερε να ενημερώσει μέσω μηνύματος τη μητέρα της για τα βασανιστήρια που περνάει.

Όταν εκείνος σταμάτησε τον ανελέητο βιασμό της πρώην συντρόφου του, δεν έφυγε από το διαμέρισμα της απειλώντας πως θα βάλει τέλος στη ζωή του. Δύο ώρες μετά, ο 39χρονος αναγκάστηκε να παραδοθεί στην αστυνομία που είχε περικυκλώσει το σπίτι.

Πώς άρχισαν όλα

Το θύμα διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 39χρονο, ο οποίος άρχισε να αποκαλύπτει τη βιαιότητα του πάνω στους καυγάδες τους όταν απειλούσε πως θα της κάνει κακό. Η 40χρονη, τρομαγμένη από το βάρβαρο χαρακτήρα του συντρόφου της επέλεξε να απομακρυνθεί και του ανακοίνωσε την απόφαση της να χωρίσουν. Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο δράστης την «είχε στήσει» έξω από το σπίτι στα Πετράλωνα περιμένοντας τη γυναίκα να επιστρέψει από τη δουλειά της.

Εκείνη, χωρίς να φανταστεί τι επρόκειτο να συμβεί, επέτρεψε στον 39χρονο να περάσει στο σπίτι. Ο άντρας πέταξε την τσάντα και το κινητό της, έβγαλε το καλώδιο της τηλεφωνικής συσκευής και σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα και την έβριζε για το χωρισμό τους.

Παρά τις ικεσίες της να σταματήσει, ο πρώην σύντροφος και βιαστής της συνέχιζε να εγκληματεί στο σώμα της 40χρονης με συνεχόμενους βιασμούς. Όταν ο ίδιος κουράστηκε, το θύμα βρήκε την ευκαιρία να ειδοποιήσει τη μητέρα της, που κάλεσε με τη σειρά της την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έβαλαν ένα τέλος στο βάσανο της άτυχης γυναίκας και ενώ ο 39χρονος άρχισε να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει, εν τέλει τον έπεισαν να παραδοθεί.

Το άρθρο Πετράλωνα: Τη βίαζε επί 24 ώρες επειδή τον χώρισε εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα