Οι άνδρες προτιμούν το ποδόσφαιρο από το σεξ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μία απίστευτη έρευνα έρχεται από τη Μεγάλη η Βρετανία να σπάσει τις κατεστημένες αντιλήψεις που θέλουν τον άντρα να διψάει για σεξ. Ο κανόνας πως η γυναίκα έχει πονοκέφαλο προκειμένου να αποφύγει την ερωτική πράξη, επίσης ανατρέπεται, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης.

Η βρετανική έρευνα ανατέθηκε από πολύ γνωστή εταιρεία προφυλακτικών ως μέρος της εκστρατείας της και αποκαλύπτει πως υπάρχει για το ισχυρό φύλο κάτι ανώτερο από την ερωτική επιθυμία: το ποδόσφαιρο. Η προσμονή ενός σημαντικού ποδοσφαιρικού αγώνα αλλά και η αγωνία για το αποτέλεσμα, φαίνεται πως προκαλούν μεγαλύτερο «ερεθισμό» από το σεξ που μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Το 40% των αντρών που ρωτήθηκαν, παραδέχτηκαν πως αν έχει μπάλα, θα πουν ευθέως “όχι” στην σύντροφό τους αν εκείνη έχει διάθεση για ερωτική συνεύρεση, εξηγώντας πως το ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς. Ακόμη όμως και αν ενδώσουν, θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν γρήγορα την πράξη προκειμένου να παρακολουθήσουν μετά το παιχνίδι.

Αυτό όμως που πραγματικά σοκάρει, είναι το 37% των αρσενικών που ομολογεί πως δεν θα είχε πρόβλημα να υποκύψει, αρκεί η παρτενέρ να επέτρεπε να κοιτάζουν πού και πού την οθόνη της τηλεόρασης.

Αν και οι περισσότεροι δήλωσαν πως είναι ειλικρινείς όταν καλούνται να επιλέξουν στις δύο αγαπημένες συνήθειες, κάποιοι παραδέχτηκαν πως καταφεύγουν στις γνωστές δικαιολογίες. Συνήθως υποκρίνονται πως αισθάνονται αδιαθεσία και κούραση για να αποφύγουν οτιδήποτε τους κλέψει χρόνο από την παρακολούθηση του αγώνα.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, ο Bevan Lewis, διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας, ανέφερε: “Υπάρχει ένα στερεότυπο ότι οι γυναίκες βρίσκουν πιο συχνά δικαιολογίες για να αποφύγουν το σεξ, αλλά σύμφωνα με αυτές τις στατιστικές όταν ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη ενός αγώνα, οι δικαιολογίες αλλάζουν πλευρά”.

Το άρθρο Οι άνδρες προτιμούν το ποδόσφαιρο από το σεξ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα