Υπάρχει άντρας, που «έριξε» τη Μιράντα στα πατώματα!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το πρώην αγγελάκι και νυν κορίτσι- κόλαση, μίλησε στην καναδική έκδοση του Elle και για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε κάποιον που το όνομα του συνδυάστηκε με το δικό της για πολλά χρόνια. Κι όμως, ακόμα και η καλλονή Μιράντα, έκλαψε για έναν άντρα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ορλάντο Μπλουμ.

Η εξωτική Αυστραλίδα ,δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως ο χωρισμός της με τον ηθοποιό της στοίχισε και την έριξε για μεγάλο διάστημα σε κατάθλιψη.

«Δεν είχα καταλάβει

ποτέ το βάθος αυτού του συναισθήματος ή την πραγματικότητα, επειδή ήμουν από τη φύση μου πολύ χαρούμενος άνθρωπος», λέει η Μιράντα. Όσο για το πώς το ξεπέρασε, η ίδια αναφέρει πως μετά από σκληρή προσπάθεια, είδε τα πράγματα με θετική ματιά και συνειδητοποίησε την κατάσταση που την ήθελε να προχωρά μπροστά.

Η Μιράντα και ο Ορλάντο έχουν μαζί ένα παιδί, τον 5χρονο πλέον Φλιν, το οποίο μεγαλώνει με την αγάπη και των δύο, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. «Λειτουργεί πολύ καλά αυτό το σύστημα, επειδή κλείνω τις φωτογραφίσεις μου όταν είναι με τον πατέρα του, και τον υπόλοιπο χρόνο είμαι απλώς η μαμά του» αποκαλύπτει η Κερ.

Τώρα πια, το πανέμορφο μοντέλο ζει τον έρωτα της στην αγκαλιά του Ιβαν Σπίγκελ που διευθύνει το Snapchat. Μάλιστα πρόσφατα, άρχισε και η Μιράντα να «διευθύνει» τον Ιβαν της, αφού της πέρασε το δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλο!

Το άρθρο Υπάρχει άντρας, που «έριξε» τη Μιράντα στα πατώματα! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα