Πολύ μεγάλα ονόματα αγόραζαν τα «λάφυρα» των Ρομά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα πολύ καλά οργανωμένο κύκλωμα είχαν στήσει οι Ρομά, που ξάφριζαν τις πολυτελείς κατοικίες σε κάθε γωνιά της χώρας. Οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί σε πολύ γνωστό κοσμηματοπωλείου του Κολωνακίου, που φέρεται να συνεργαζόταν με τους Ρομά αγοράζοντας τα κλεμμένα ρολόγια και χρυσαφικά.

Όπως ανέφερε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ο άνθρωπος που προμήθευε το κατάστημα του Κολωνακίου με τα κλεμμένα πανάκριβα ρολόγια, είχε πολύ καλές γνωριμίες, με τραγουδιστές, πολιτικούς

και ονόματα της νύχτας με «βαρύ» πορτοφόλι. Το όνομα του βρίσκεται στη λίστα της δικογραφίας και σύμφωνα με τον αξιωματικό, συνεργαζόταν στενά με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου τα τελευταία πέντε χρόνια.

« Όλοι στο Κολωνάκι ήξεραν πώς και πού γινόταν το νταραβέρι με τα κλεμμένα Rolex, εδώ και χρόνια», είπε ένας κοσμηματοπώλης που θέλει να προστατέψει να προστατέψει το όνομα του από την υπόθεση. Όταν ο συνδετικός κρίκος είχε «ψωνίσει» κάποιο πολύ καλό αντικείμενο τεράστιας αξίας, ενημέρωνε τους πελάτες με το εξής μήνυμα στο κινητό: « Έχω ευκαιρία».

Το πελατολόγιο, ήταν γεμάτο από πολύ γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και πολιτικού κλάδου ή και ανθρώπους του θεάματος. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί, δύο πασίγνωστα ονόματα από τη σόουμπιζ αλλά και δυο τραγουδιστές τεράστιας φήμης, αγόραζαν πανάκριβα αντικείμενα σε πολύ χαμηλή τιμή, γνωρίζοντας πως είναι κλεμμένα.

Ο κοσμηματοπώλης όμως δεν σταματούσε μόνο στην πώληση κλεμμένων ρολογιών και χρυσαφικών, αλλά έδινε και πλαστά χαρτιά γνησιότητας στις επίσημες αντιπροσωπείες προκειμένου να φτιαχτεί κάποιο ρολόι που χάλασε.

Το άρθρο Πολύ μεγάλα ονόματα αγόραζαν τα «λάφυρα» των Ρομά εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα