Ύμνος στο ωραιότερο οικόπεδο του κόσμου: Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας [εικόνες]

«Υπάρχει λόγος που οι Έλληνες είναι γνωστοί για την αυτοπεποίθηση τους. Είναι γιατί προέρχονται από ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου». Με αυτά τα λόγια ξεκινάει το άρθρο του ο συντάκτης που έγραψε έναν ύμνο για την Ελλάδα και τις ομορφιές της.

Κατοικούμε αναμφισβήτητα σε ένα από τα ωραιότερα και πιο προικισμένα οικόπεδα του κόσμου και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Έτσι και η Κατίνα Γκουλάκος, μία από τις γνωστότερες συντάκτριες της ιστοσελίδας TheRichest.com αποφάσισε να υμνήσει την Ελλάδα

και να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις... μυθικές μας παραλίες.

Η συντάκτρια επισημαίνει ότι έχουμε τόσες ωραίες παραλίες που δεν μπορείς να τις συμπεριλάβεις σε ένα και μόνο αφιέρωμα. Γνωστές και άγνωστες, οι παραλίες της Ελλάδας είναι τόσες πολλές και όμορφες που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς και όλα τα γούστα. Από την Μήλο μέχρι την Κεφαλλονιά και από την Κρήτη μέχρι τους Αντίπαξους αυτές είναι οι ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 10. Πλάκα - Νάξος 9. Βουτούμι - Αντίπαξοι 8. Μύρτος - Κεφαλλονιά 7. Μάταλα - Κρήτη 6. Περίσσα - Σαντορίνη 5. Πλατύς Γιαλός - Μύκονος 4. Ελαφονήσι - Κρήτη 3. Κόκκινη Παραλία - Σαντορίνη 2. Ναυάγιο - Ζάκυνθος 1. Σαρακήνικο - Μήλος

The post Ύμνος στο ωραιότερο οικόπεδο του κόσμου: Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα