«Επιλέγουμε Αντώνη Σαμαρά ή Αλέξη Τσίπρα;» – Το νέο σποτ της ΝΔ για την φορολογία [βίντεο]

Ένα νέο τηλεοπτικό σποτ ενόψει των εκλογών της Κυριακής κυκλοφόρησε η Νέα Δημοκρατία στο οποίο συγκρίνει την φορολογία που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ με εκείνη που θέλει να θέσει σε ισχύ αν ξαναβγεί κυβέρνηση το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.

Στο σποτ εμφανίζονται καρτέλες ενώ

στην αρχή ακούγεται: «Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε». Στη συνέχεια γίνεται σύγκριση των δύο προγραμμάτων:

«Μείωση της φορολογίας επιχειρήσεων και ενιαίο συντελεστή 15% ή Αύξηση φορολογίας και επιπλέον 1% φόρος;»«Μείωση του ανώτατου φορολογικού συντελεστή εισοδήματος στο 33% ή Φορολόγηση με συντελεστή 60%;»«Μείωση 7% στον φόρο ακινήτων ή 4πλασιος φόρος ακινήτων;»«Επιπλέον μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των επιχειρήσεων πέρα από το 5% ή Αύξηση τους στα προηγούμενα επίπεδα;»«Ελεύθερες τραπεζικές συναλλαγές ή Φόρος σε κάθε τραπεζική συναλλαγή;»«Αντώνη Σαμαρά ή Αλέξη Τσίπρα;»

Το σποτ τελειώνει με το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας: «Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε να χτίσουμε, όχι να γκρεμίσουμε. Επιλέγουμε την Ελλάδα που μας αξίζει».

The post «Επιλέγουμε Αντώνη Σαμαρά ή Αλέξη Τσίπρα;» – Το νέο σποτ της ΝΔ για την φορολογία [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα