Η Ιωάννα με κόουτς τον Φάνη

SHOWBIZΗ Ιωάννα με κόουτς τον Φάνη Τρίτη, Ιανουάριος 20, 2015 - 16:42

Ο Φάνης Μουρατίδης δίνει οδηγίες ως καλός προπονητής και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σηκώνεται κοντά στο φιλέ και καρφώνει στο αντίπαλο γήπεδο. Οχι, οι δυο ηθοποιοί δεν άλλαξαν επάγγελμα, αλλά για τις ανάγκες του νέου κινηματογραφικού εγχειρήματός τους φόρεσαν τα αθλητικά

τους και επιδόθηκαν σε ένα από τα αγαπημένα ομαδικά αθλήματα των φιλάθλων, το βόλεϊ!
Ο Φάνης και η Ιωάννα είναι οι πρωταγωνιστές της καινούργιας ταινίας του Χρήστου Δήμα με τίτλο «Αδάμ VS Εύα» (βασίζεται σε ιταλικό φιλμ) και την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο από τις 6.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα βρέθηκαν στο νέο κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού, προκειμένου να γυρίσουν τις αγωνιστικές σκηνές τους.



Σύμφωνα με το σενάριο, ο Μουρατίδης είναι προπονητής και η Ιωάννα η παίκτρια σούπερ σταρ της ομάδας Αρτέμιδος, που έχει έδρα σε περιοχή λίγο έξω από την Αθήνα. Οι δυο τους διατηρούν παράνομη σχέση, αφού ο coach έχει ήδη σύζυγο, την οποία ενσαρκώνει η Μυρτώ Αλικάκη. Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Τάκης Σπυριδάκης (φαίνεται πως του έχει μείνει η... ιδιότητα από τη γνωστή διαφήμιση), ο οποίος διαθέτει μια εταιρία με μανταλάκια και στόχος του είναι να «ανοιχτεί» στην αγορά της Κίνας! Γι' αυτό θέλει ο σύλλογος να πάρει το πρωτάθλημα: για να γίνει γνωστή η επιχείρησή του, που είναι και ο χορηγός της «Αρτέμιδος». Γιος του είναι ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος -όπως και ο πατέρας του- σουλατσάρει στο γήπεδο.


Η νέα κωμωδία του Δήμα, ο οποίος έχει υπογράψει την πολύ πετυχημένη «Νήσο», επικεντρώνεται στις σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα, εξ ου και ο τίτλος της, και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Μάρτιο. Εκτός από τους προαναφερθέντες ηθοποιούς, στο καστ συμπεριλαμβάνεται και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία «αποκάλυψε» τη συμμετοχή της μέσα από φωτογραφία που ανάρτησε πριν από λίγες μέρες στο Ιnstagram.
Στα γυρίσματα πήραν μέρος και οι κοπέλες της ομάδας βόλεϊ Αρτεμις Κορυδαλλού, καθώς και ο -κανονικός- προπονητής τους Γιώργος Σαραντέας. Μάλιστα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν εκείνος που πρότεινε στην παραγωγή να γυρίσουν σκηνές στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού, αφού ο ηθοποιός διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον προπονητή του σωματείου.


Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso» μπορείτε να δείτε τον Φάνη να παίρνει... οδηγίες από τον κύριο Σαραντέα για το πώς θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο πειστικός στον ρόλο του, ενώ πόζαραν όλοι μαζί σε αναμνηστικές φωτογραφίες, με την πανύψηλη Ιωάννα να μην ξεχωρίζει καν από τις κοπέλες που ασχολούνται με το άθλημα.
Οπως ήταν αναμενόμενο, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, στα οποία πέρασαν πολύ ωραία ηθοποιοί και μη, ακολούθησαν πολλές φωτογραφίες των κοριτσιών της ομάδας με τους... φιλοξενούμενούς τους. Βέβαια, ο Φάνης, η Ιωάννα, ο Λεωνίδας και ο Τάκης μοίρασαν πολλά αυτόγραφα στους θαυμαστές τους.


Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν και νέα γυρίσματα (από το πρωί μέχρι το απόγευμα). Μάλιστα θα είναι αυτά του τελικού του πρωταθλήματος, και όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει ως φίλαθλος στις εξέδρες του νέου κλειστού του Κορυδαλλού (Καραολή Δημητρίου και Σταματοπούλου). Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκέπτεται στη σελίδα της ομάδας: www.omadanet.gr/artemisvolley.

Ελισάβετ Κυρίτση

Keywords
Αναζητήσεις
ιωάννα φανια
Τυχαία Θέματα