Shooters Grill: Γεύση με σφαίρες και όπλα

ΚΟΣΜΟΣShooters Grill: Γεύση με σφαίρες και όπλα Τρίτη, Ιανουάριος 20, 2015 - 16:42

Είναι από τα εστιατόρια που δύσκολα ρισκάρεις να μην αφήσεις φιλοδώρημα στο προσωπικό, αφού οι σερβιτόρες του δεν κρατάνε απλώς όπλα, αλλά ξέρουν και να τα χρησιμοποιούν. Το tip ωστόσο μπορεί να μην είναι σε χρήμα, αλλά σε σφαίρες.
Οπως προδίδει και η επωνυμία του, το Shooters Grill στο Ράιφλ του Κολοράντο έχει βασικό «θέμα» του την οπλοκατοχή, με το ντεκόρ, το μενού, ακόμα και τους υπαλλήλους

του να είναι πλήρως εναρμονισμένα με αυτό.


Η 28χρονη ιδιοκτήτριά του, μητέρα τεσσάρων παιδιών και βαθιά θρησκευόμενη χριστιανή Λόριν Μπόμπερτ άνοιξε το εν λόγω εστιατόριο τον Μάιο του 2013 με τη βοήθεια του συζύγου της Τζέισον. Λιγότερο από ένα μήνα μετά τα εγκαίνιά του όμως ένας άντρας έπεσε θύμα δολοφονίας ακριβώς έξω από την πόρτα του καταστήματος, με αποτέλεσμα το ζεύγος Μπόμπερτ να καταφύγει στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να ζητήσει άδεια οπλοκατοχής για αυτοάμυνα. Αν και σκοπός τους ήταν αρχικά να έχουν ένα όπλο κρυμμένο μέσα στο μαγαζί για να το χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση κινδύνου, προς μεγάλη τους έκπληξη πληροφορήθηκαν πως μπορούσαν να φέρουν ανοιχτά όπλα μέσα στο κατάστημά τους.


Κάπως έτσι γεννήθηκε στο μυαλό τους η ιδέα να αλλάξουν το ύφος του μαγαζιού, κάτι που όχι μόνο δεν απέτρεψε τους πελάτες, αλλά αποδείχτηκε πως είχε ιδιαίτερη απήχηση. Ετσι στόλισαν τους τοίχους με σφαίρες και διακοσμητικά όπλα, ενώ προσάρμοσαν αναλόγως το μενού, δίνοντας στα πιάτα τους ονομασίες όπλων και αφαιρώντας τα αλκοολούχα ποτά από αυτό, για λόγους ασφαλείας.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα