Γιώργος Παπανδρέου: Θα συνεχίσω κι αν δεν μπω στη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗΓιώργος Παπανδρέου: Θα συνεχίσω κι αν δεν μπω στη ΒουλήΤρίτη, Ιανουάριος 20, 2015 - 16:42

Λεφτά εξακολουθεί να βλέπει πως υπάρχουν στην Ελλάδα ο πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου. Σε τηλεοπτική

του συνέντευξη, ενώ τόνισε πως είτε μπει στη Βουλή είτε όχι θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε, υπεραμύνθηκε του γνωστού «λεφτά υπάρχουν» φέρνοντας παράδειγμα τα οφέλη για τον κρατικό προϋπολογισμό από την εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης («είναι όσο ένας ΕΝΦΙΑ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε). Απέδωσε ευθύνες στην κυβέρνηση Καραμανλή για την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο, ενώ μίλησε και για το δραματικό βράδυ στις Κάννες, οπότε έθεσε το θέμα του δημοψηφίσματος.


Μιλώντας στο Mega ο πρόεδρος του Κινήματος και πρώην πρωθυπουργός ανάφερε πως εκείνος βρέθηκε μπροστά σε ένα τετελεσμένο γεγονός και ουσιαστικά υπέγραψε ένα μνημόνιο που είχε δημιουργήσει η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. «Η κυβέρνησή του έκανε στατιστική απάτη. Και αυτή την αναξιοπιστία την πληρώνουμε και σήμερα.

Το μνημόνιο το έκανε ο κ. Καραμανλής, εγώ απλώς το υπέγραψα. Δεν βρίσκαμε δυνατότητα δανεισμού. Αλλά τα λεφτά που υπάρχουν στη χώρα μας, υπάρχουν» είπε ο πρώην πρωθυπουργός. Οσο για το δημοψήφισμα που είχε προτείνει στις Κάννες, είπε πως η κ. Μέρκελ το είχε αποδεχθεί, αλλά αυτός που είχε αντίθεση άποψη ήταν ο Νικολά Σαρκοζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα