Ιστορία που θυμίζει Hachiko – Απελπισμένος σκύλος αναζητά καθημερινά το αφεντικό του [βίντεο]

Μια συγκινητική ιστορία που θυμίζει την ταινία Hachiko -με πρωταγωνιστές τον Ρίτσαρντ Γκιρ και έναν γλυκύτατο σκύλο ράτσας χάτσικο- κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών φιλόζωων της γης.Στο ρόλο του Hachiko ένα πιστό σκυλάκι με το παρατσούκλι «Huang Huang» που εμφανίζεται κάθε πρωί σε στάση λεωφορείου στο Τσενγκντού της Κίνας αναζητώντας το αφεντικό του. Το μικρό σκυλάκι, σύμφωνα με τους οδηγούς λεωφορείων, εμφανίζεται κάθημερινά στην ίδια αφετηρία, εδώ και 15 ημέρες, για να ελέγξει

όλα τα λεωφορεία που σταθμεύουν εκεί.

«Στην αρχή νόμιζα ότι έψαχνε για τροφή, αλλά αργότερα συνειδητοποίησα ότι έψαχνε για τον ιδιοκτήτη του», ανέφερε σε κινεζική εφημερίδα πωλητής εισιτηρίων στην αφετηρία. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σκύλος εμφανίζεται στη στάση στις 8 κάθε πρωί και συνεχίζει την αναζήτηση μέχρι περίπου στις 6 το απόγευμα.

Εργαζόμενοι στην περιοχή αναφέρουν ότι «κοιτάζει προς τα παράθυρα των λεωφορείων και στη συνέχεια ανεβαίνει στα οχήματα για να μυρίσει πους επιβάτες, πηγαίνοντας από κάθισμα σε κάθισμα». «Μετά απογοητευμένος, κατεβάζει το κεφάλι και φεύγει», συμπληρώνουν.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο...

Keywords
Αναζητήσεις
xaciko
Τυχαία Θέματα