Tommy Hilfiger: Η γυναικεία συλλογή για την Άνοιξη 2014

Σε πρώτη προβολή στο νέο κατάστημα Tommy Hilfiger στο The Mall Athens.

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Tommy Hilfiger

στην Ελλάδα, παρουσίασε σε πρώτη προβολή την SPRING 2014 WOMEN’S COLLECTION γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο το «ατελείωτο καλοκαίρι» αλλά και το νέο 2o κατάστημα της εταιρείας στο The Mall Athens, καθώς στον ίδιο όροφο φιλοξενείται ήδη και το αυτόνομο Hilfiger Denim κατάστημα.

Ο χώρος έξω από το νέο ομώνυμο κατάστημα στο The Mall Athens διαμορφώθηκε κατάλληλα σε μία εικονική αίθουσα επίδειξης μόδας όπου οι fashion editors & fashion bloggers που είχαν προσκληθεί αποκλειστικά έλαβαν από νωρίς τις θέσεις τους στο front row για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρώτη της Tommy Hilfiger Spring 2014 Women’s Collection σε οθόνες ειδικά τοποθετημένες για τον συγκεκριμένο λόγο. Το κατάστημα του The Mall Athens φιλοξενεί τις τελευταίες collections Tommy Hilfiger που περιλαμβάνουν την ανδρική και γυναικεία sportswear συλλογή, παιδική ένδυση, τσάντες και αξεσουάρ.

Σχετικά με την ανοιξιάτικη συλλογή, ο Tommy Hilfiger γιορτάζει το ατελείωτο καλοκαίρι με μια πολύχρωμη, σπορ συλλογή που αποτυπώνει την ευκολία και την νεανική διάθεση του στυλ Cali. Με την ηλιόλουστη Δυτική Ακτή στο μυαλό του, ο Tommy Hilfiger σχεδιάζει σε μια χρωματική παλέτα που κυμαίνεται από saturated brights, έως ηλιόλουστα pastels. Ταιριάζοντας το punched up με χρώμα και με το eye-catching στοιχείο, τα Hawaiian prints ζωντανεύουν τη σιλουέτα. Η ατμόσφαιρα είναι trad meets rad και το look all-American.

Keywords
Τυχαία Θέματα