Ποια είναι η εγγονή του Μαστοράκη που…πήρε φωτιά στο YouTube – Γνωρίστε την Δάφνη Άβαλον! [βίντεο]

Έχει βάλει φωτιά στα views του YouTube με το βίντεο-φάρσα που γύρισε μαζί με τον διάσημο παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ.

Η Δάφνη Άβαλον, εγγονή του Νίκου Μαστοράκη, είναι μια από τις διασημότερες κασκαντέρ του Χόλιγουντ και δεν το κρύβει στα βίντεο της όπου κάνει τολμηρά νούμερα που κόβουν την ανάσα του κόσμου.

Μάλιστα, η επαγγελματίας κασκαντέρ του Χόλιγουντ εμφανίστηκε και στη δημοφιλή εκπομπή «Entertainment tonight» του καναλιού CBS

και την πήραν στο κατόπι παπαράτσι και δημοσιογράφοι για μια φωτογραφία της.

Πως νιώθει όμως ο παππούς της, Νίκος Μαστοράκης, για το stunt βίντεο της εγγονής του;

Μιλώντας στην Espresso αναφέρει:

«Γέλασα πολύ, γιατί ήμουν σίγουρος ότι η Δάφνη το έκανε σαν stunt κανονικό, με όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Στην Αμερική τα stunds είναι επιστήμη. Ακόμα και γι' αυτό το μικρό που έκανε στον Τζίμι Κίμελ υπάρχει από πίσω χορογράφος, ο οποίος τη διδάσκει που θα πέσει και πως θα πέσει, το τραπέζι δεν είναι από γυαλί, αλλά από ζάχαρη, το πόδι της που έπιασε φωτιά είναι καλυμμένο με αμίαντο κι άλλα ασφαλή υλικά».

Στο βίντεο η Δάφνη εμφανίζεται να χορεύει και στη συνέχεια να κάνει κατακόρυφο πίσω από μια πόρτα. Η πόρτα ανοίγει και η κοπέλα πέφτει πάνω σε ένα γυάλινο τραπεζάκι, με το πόδι της να παίρνει φωτιά από το κερί. Ο παρουσιαστής του σώου Τζίμι Κίμελ, εμφανίζεται με έναν πυροσβεστήρα για να…σώσει την ημέρα!

Η Δάφνη είναι κόρη της Ισαβέλλας Μαστοράκη και του πασίγνωστου ηθοποιού Μπράιαν Τόμσον και εργάζεται στο χώρο του θεάματος ως κασκαντέρ. Έχει κάνει σπουδές στην κοινωνιολογία κι έχει εξαιρετικές ικανότητες στην ιππασία και στο horse jumping. «Αντίθετα από ό,τι θα περίμενε κανείς, δεν βοηθήσαμε τη Δάφνη με γνωριμίες. Ό,τι έκανε το κατάφερε 100% μόνη της αλλά μας έχει πάντα δίπλα της» , δήλωσε ο Νίκος Μαστοράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα