Το Σκαϊ τρώει Καραβάτου – Σπυροπούλου σε τηλεθέαση

Ξαναμοιράζεται η τράπουλα το Σαββατοκύριακο στα νούμερα τηλεθέασης. Μπορεί όλοι να νόμιζαν ότι η κατάσταση έχει ισορροπήσει και ότι η Κατερίνα Καραβάτου είναι σταθερά πρώτη, τα πράγματα όμως έχουν αρχίσει να αλλάζουν τις τελευταίες εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε το κοινό έδειξε ότι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην ενημέρωση και τις εκλογές. Ο Σπύρος Μάλλης με την ενημερωτική του εκπομπή στο Σκαϊ το Σάββατο βρέθηκε στο διάστημα προβολής του για ακόμα μία φορά πιο ψηλά

από Alpha και Epsilon με μικρότερα ωστόσο ποσοστά, από την περασμένη εβδομάδα και συγκέντρωσε 15,2% στο σύνολο. Ακολούθησε η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με 14,3% στο σύνολο και στην τρίτη θέση τερμάτισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με 11,9%. Στο κοινό 15-44 Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης συγκέντρωσαν 14,3%, τερματίζοντας πρώτοι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκέντρωσε 10,3%.

Χθες, Κυριακή το Σκαϊ και πάλι άφησε πίσω Alpha και Epsilon. Η εκπομπή «Ακραίως», με καλεσμένο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, κράτησε το 17,3% του τηλεοπτικού κοινού στο σύνολο και το 13,6% στο δυναμικό. Την ίδια ώρα, η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» περιοριζόταν στο 13,1% και το 11% αντίστοιχα. Σφοδρό ήταν το χτύπημα που δέχτηκε το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθηλώθηκε σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 8,6% στο σύνολο και το 9,9% στο δυναμικό κοινό.

The post Το Σκαϊ τρώει Καραβάτου – Σπυροπούλου σε τηλεθέαση appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα