Brooklyn Beckham: ποια είναι η μυστηριώδης αγαπημένη του;

Από τη μία το βαρύ επώνυμο κι από την άλλη τα γονίδια που τα έχει πάρει με τη σέσουλα από το μπαμπά, δεν θέλει και πολύ για τον Brooklyn Beckham να αρχίσει να ζει καταστάσεις που βίωνε και βιώνει ο μπαμπάς David από τις ξετρελαμένες κορασίδες.

Πριν από μερικές μέρες ο Brooklyn Beckham, ο μεγάλος γιος του David και της Victoria,

βρέθηκε στο Παρίσι και γνώρισε την αποθέωση από πολύ κόσμο που ζητούσε να φωτογραφηθούν μαζί και μάλιστα χωρίς να είναι εκεί γύρω κάποιος από τους δύο διάσημους και υπερδημοφιλείς γονείς του. Ο ίδιος έδειχνε να το απολαμβάνει και το χειρίστηκε σαν φτασμένος celebrity. Μάλιστα έχει φτάσει τα 4 εκατομμύρια followers στο Instagram και έχει ήδη πάρει μέρος στην καμπάνια της Vogue.

Βέβαια, άλλο ήταν αυτό που απασχόλησε αρκετά τα μέσα και τους παπαράτσι. Οι φωτογραφίες απαθανάτισαν τον 16χρονο Brooklyn Beckham σε έναν ρομαντικό περίπατο με μια μελαχρινή κοπέλα στα Ηλύσια και μετά στον Σηκουάνα. Γρήγορα όλοι αναζήτησαν το ποιόν της και τι καπνό φουμάρει και ανακάλυψαν πως πρόκειται για τη νεαρή και ανερχόμενη ηθοποιό Sonia Ben Ammar. Κι απ΄ό,τι φαίνεται η Sonia Ben Ammar είναι ο πρώτος εφηβικός έρωτας του Brooklyn.

Περσσότερες φωτογραφίες στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα