Ηλικιωμένος ξυπνά από κώμα και συνειδητοποιεί πως τα έχει χάσει όλα – Το νέο σποτ του Ποταμιού [βίντεο]

Με μία πρωτότυπη ταινία μικρού μήκους Το Ποτάμι αποτυπώνει την κρίση με ρεαλισμό και χιούμορ, δείχνοντας το αδιέξοδο των Ελλήνων όπως το δημιούργησαν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τους τελευταίους επτά μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο χιουμοριστικό βίντεο, κεντρικός ήρωας είναι ένας ηλικιωμένος που είχε πέσει σε κώμα το 2009 και ξύπνησε φέτος. Ο άνδρας συνειδητοποιεί πως βρίσκεται σε μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα αφού το μαγαζί του έκλεισε λόγω

χρεών, τα παιδιά του δεν μπόρεσαν να πάρουν δάνειο για να το σώσουν επειδή οι τράπεζες ήταν κλειστές, διαπιστώνει πως δεν δικαιούται πλέον να πάρει σύνταξη, ενώ τα παιδιά του αρνούνται να τους γράψει τα σπίτια επειδή θα πληρώνουν ΕΝΦΙΑ.

Βλέποντας όλες τις αλλαγές στην Ελλάδα, ο ηλικιωμένος αποφασίζει να ξαναπέσει σε κώμα και ζητά να τον ξυπνήσουν σε τέσσερα χρόνια, όταν και αν ξαναγίνουν εκλογές. Εκτός από το σενάριο, ευρηματικός είναι και ο τίτλος του βίντεο που σε κάνει να σκεφτείς: από το κώμα στα παλιά Κόμματα.

The post Ηλικιωμένος ξυπνά από κώμα και συνειδητοποιεί πως τα έχει χάσει όλα – Το νέο σποτ του Ποταμιού [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα