Κρεμάστηκε στην πλατεία!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚρεμάστηκε στην πλατεία!Παρασκευή, Σεπτέμβριος 11, 2015 - 18:15

Στην κεντρική πλατεία Τσιγάντε στη Νέα Ιωνία Βόλου έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 38χρονος, ο οποίος απαγχονίστηκε από δέντρο με θηλιά που έφτιαξε με σεντόνι!

Οι περαστικοί έμειναν εμβρόντητοι χθες τα ξημερώματα όταν αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα του άντρα, ο οποίος είχε βρει τον θάνατο λίγες ώρες νωρίτερα κρεμασμένος από τον αυτοσχέδιο βρόγχο, τον οποίο είχε δέσει σε ένα κλαδί.

Σε

κατάσταση σοκ ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε στο σημείο στις 04.30. Το πλήρωμα διαπίστωσε ότι ο άτυχος άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου όμως στάθηκε αδύνατο για τους γιατρούς να τον επαναφέρουν στη ζωή. Η Αστυνομία ερευνά τους λόγους για τους οποίους ο 38χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμά του που να τους εξηγεί.

Δύο άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε λεπτό, ενώ ο αριθμός αυτών που αποπειρώνται να αυτοκτονήσουν είναι εικοσαπλάσιος, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, η οποία εκδόθηκε χθες στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Πρόληψης Αυτοκτονιών!

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα τελευταία 45 χρόνια οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο κατά 60% και κάθε χρόνο οδηγούνται στην αυτοχειρία 1.000.000 άνθρωποι!

Keywords
Τυχαία Θέματα