Με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ συναντάται την Τετάρτη ο Σύνδεσμος Κατόχων Αξιόγραφων

17:22 24/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα έχει αύριο το πρωί ο Σύνδεσμος Κατόχων Αξιόγραφων, στο πλαίσιο των καθημερινών επαφών που πραγματοποιεί με όλους εμπλεκόμενους φορείς για δικαίωση των κατόχων αξιόγραφων τραπεζών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, της συνάντησης με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, που θα γίνει στις 09.30 στα γραφεία του κόμματος, θα προηγηθεί

συνάντηση του Συνδέσμου με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Τράπεζας Κύπρου Γιάννη Κυπρή.

Στόχος των συναντήσεων, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Κατόχων Αξιόγραφων, είναι να υπερτονίσουν “την επιτακτική ανάγκη επίλυσης του προβλήματος άμεσα προς αποφυγή περαιτέρω δυσάρεστων εξελίξεων που αναμένεται να ακολουθήσουν εάν δεν τερματιστεί άμεσα η κατάφωρη αδικία από τις τράπεζες σε βάρος των εξαπατημένων κατόχων αξιόγραφων”.

Την ερχόμενη Τετάρτη, στις 19.00, θα συνεδριάσει στη Λεμεσό η Κεντρική Επιτροπή και οι Επαρχιακές Επιτροπές του Συνδέσμου αναφορικά με την πρόταση που θα υποβάλει ο Σύνδεσμος στο Υπουργείο Οικονομικών και στους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την Κυριακή, στις 19.00, στη Χοιροκοιτία θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση όλων των κατόχων αξιόγραφων για επικύρωση της πρότασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα