Αστυνομικοί ανάμεσα σε δημοσιογράφους στο γραφείο του εισαγγελέα Ζεκερία Οζ

17:48 8/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Αναστάτωση προκλήθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα Ζεκερία Οζ, όταν ανάμεσα στους δημοσιογράφους διαπίστωσε ότι βρίσκονταν και τρεις αστυνομικοί με πολιτικά.
“Όσοι είναι αστυνομικοί να σηκώσουν τα χέρια”, είπε ο εισαγγελέας όταν οι δημοσιογράφοι έφτασαν στο γραφείο του. Τρεις σήκωσαν τα χέρια και οι φρουροί του τους απομάκρυναν αμέσως.

Ο Ζεκερία Οζ, ο οποίος χθες βράδυ μετατέθηκε από την εισαγγελία Κωνσταντινούπολης στην εισαγγελία Μπακίρκιοϊ ως αποτέλεσμα του σκανδάλου που ξέσπασε εναντίον του

για πολυτελείς διακοπές του στο Ντουμπάι, είπε ότι δεν θα πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του στην εισαγγελία Κωνσταντινούπολης και πως ακόμη δεν έχει υπογράψει ούτε και το ανακοινωθέν για μετάθεσή του λόγω έλλειψης χρόνου.

Ο εισαγγελέας, ο οποίος είχε ξεκινήσει την επιχείρηση της 17ης Δεκεμβρίου, είπε ακόμη στους δημοσιογράφους ότι περίμενε ότι θα τον απομάκρυναν από τα καθήκοντά τους την 1η Ιανουαρίου, αλλά φαίνεται ήθελαν πρώτα να τον κάνουν να φθαρεί.

Χαρακτήρισε ψευδείς τις ειδήσεις εναντίον του και υποστήριξε πως οι αποδείξεις που εμφανίστηκαν εναντίον του έχουν ληφθεί με την μέθοδο της απειλής από ταξιδιωτική εταιρεία. “Ποιοι τα οργάνωσαν όλα αυτά το γνωρίζω πολύ καλά”, είπε ο Ζεκερία Οζ, υποστηρίζοντας ότι η αλήθεια θα λάμψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα