Καθοριστική για το μέλλον της Cyta η επόμενη περίοδος, λέει το νέο ΔΣ

17:37 8/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Η Cyta βρίσκεται μπροστά σε σοβαρές προκλήσεις και η περίοδος που θα ακολουθήσει θα είναι καθοριστική για το μέλλον της, αναφέρει το νέο ΔΣ της Αρχής, προσθέτοντας ότι ο εκσυγχρονισμός και η ανασύνταξη του Οργανισμού παραμένουν βασικές προτεραιότητες, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και την προσφορά της Cyta.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι

χθες συνήλθε το νέο ΔΣ και εξέφρασε την ετοιμότητα να ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο.

Το ΔΣ, σύμφωνα με την ανακοίνωση, διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει προσηλωμένο σε στόχους και αρχές προς όφελος του Οργανισμού και γενικότερα της κυπριακής κοινωνίας, προσθέτοντας ότι πρόθεσή του είναι η αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με τη Διεύθυνση του Οργανισμού, τις Συντεχνίες και γενικότερα το προσωπικό.

“Βασική επιδίωξη είναι οι συλλογικές αποφάσεις και η συναίνεση, μέσα σε κλίμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, διαφάνεια και κυρίως χρηστή διοίκηση, το Συμβούλιο προτίθεται να διαχειριστεί τα θέματα της αρμοδιότητάς του”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα