ΑΚΕΛ: Η Κυβέρνηση απορρίπτει οτιδήποτε προστατεύει το λαό

16:21 14/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η φιλοσοφία και η συνταγή των κυβερνώντων σε όλες τις περιπτώσεις, είτε πρόκειται για το νόμο για τα ενοίκια, για τη φορολογία της ακίνητης περιουσίας, το ωράριο των καταστημάτων, τις ιδιωτικοποιήσεις, είτε τώρα μέσα από το επικαιροποιημένο μνημόνιο, για τα δανειστικά επιτόκια και την προστασία της πρώτης κατοικίας, είναι πάντοτε η ίδια, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ

Γιώργος Λουκαϊδης.

Στη δήλωσή του, ο κ. Λουκαϊδης ανέφερε πως «οτιδήποτε προστατεύει και προσφέρει ανακούφιση στο λαό μας και στους πολίτες απορρίπτεται με αυθαίρετο τρόπο, ή γίνεται επίκληση του συντάγματος και μνημονιακών όρων που η ίδια η κυβέρνηση συμφώνησε».
«Αντίθετα, οτιδήποτε εξυπηρετεί τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, κατά τους κυβερνώντες κρίνονται ως νόμιμα, συνταγματικά και απολύτως αναγκαία», πρόσθεσε.
Στη δήλωση του κ. Λουκαϊδη, που κυκλοφόρησε και γραπτώς, παρατίθενται αυτούσια δυο αποσπάσματα από την προηγούμενη έκδοση του μνημονίου και τη νέα έκδοσή του, το Νοέμβριο του 2013, και σημειώνεται πως «στην παράγραφο 1.5 έχει προστεθεί ρητή αναφορά που απαγορεύει την έγκριση μέτρων που προστατεύουν τους πολίτες από την εκποίηση των κατοικιών τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα