Κινδυνεύει η ζωή του 25άχρονου διαιτητή Γιώργου Καμαράκη

Επείγουσα ανάγκη αιμοπεταλίων έχει ο νεαρός Ξανθιώτης διαιτητής, Γιώργος Καμαράκης, του οποίου η ζωή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, μετά και από μια κρίσιμη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Ο 25άχρονος διαιτητής, ο οποίος ανήκει στην δύναμη του Συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ξάνθης και μετείχε στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης, πάσχει από λευχαιμία και πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση μεταμόσχευσης. Μετά από επιπλοκές πριν τρεις εβδομαδες
εισήχθη εσπευσμένα εκ νέου στο νοσοκομείο με επιδείνωση της κατάστασής του, για να οδηγηθεί χθες σε νέα επέμβαση, ευρισκόμενος τώρα σε καταστολή στην εντατική του Νοσοκομείου "Γεώργιος Παπανικολάου".

Για το λόγο αυτό οι φίλοι του και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης καλούν κάθε φίλαθλο ή πολίτη που μπορεί, από σήμερα να σπεύσουν στην Αιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης, αλλά και σε κάθε νοσοκομείο, σε συνεννόηση όμως για το πρόσωπο για το οποίο δίνονται, προκειμένου να εξεταστούν και να δώσουν αιμοπετάλια για λογαριασμό του.

Ο Γιώργος Καμαράκης έχει άμεση ανάγκη, αφού η κατάσταση της υγείας του είναι σε οριακό σημείο και κρίσιμη για την ζωή του.
Keywords
Αναζητήσεις
καμαρακης γεωργιος, γιωργος καμαρακης ξανθη
Τυχαία Θέματα