25χρονη Κύπρια συνελήφθηκε για το χθεσινό δυστύχημα με ποδηλάτη στη Λάρνακα

18:03 18/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κύπρια 25 χρόνων από τη Λάρνακα, συνελήφθηκε σήμερα από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη σύγκρουση με μοτοποδηλάτη 26 χρόνων από τη Ρουμανία, τον οποίο και εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο. Ο 26χρονος νοσηλεύεται στο νευροχειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες γύρω στις 18.30 το απόγευμα μοτοποδηλάτης 26 χρονών, από χώρα της ΕΕ βγήκε από τη Λεωφόρο Ελευθερίας στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή

με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγείτο από άγνωστο πρόσωπο» το οποίο και εγκατέλειψε αβοήθητο το νεαρό στην άσφαλτο.

Πρόσθεσε ότι «από το δυστύχημα ο 26χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και από’ κει λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο 26χρονος νοσηλεύεται στο νευροχειρουργικό τμήμα με πολλαπλά κατάγματα και αιμάτωμα στον εγκέφαλο».

Σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία το αυτοκίνητο που κτύπησε και εγκατέλειψε αβοήθητο τον 26χρονο ήταν ένα μικρό σαλούν χρώματος κίτρινου.

Ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι «ύστερα από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μια 25χρονη Κύπρια η οποία και συνελήφθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Κατά τη διαδικασία της ανάκρισης η 25χρονη παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος ενώ το αυτοκίνητο της εντοπίστηκε ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα