Νέα στοιχεία για τους πυροβολισμούς στον Βύρωνα – Πώς o δράστης «γάζωσε» το ζευγάρι – Το παιδί φώναζε «βοήθεια ο μπαμπάς μου»

Μαφιόζικο θεωρείται από τις Αρχές το χτύπημα που σημειώθηκε στον Βύρωνα, όταν ένας οδηγός μηχανής, λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης 9/5, πλεύρισε και «γάζωσε» αμάξι στο οποίο επέβαινε ζευγάρι. Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη και τη ζωή του έχασε ένας 32χρονος άνδρας, ενώ το παιδί του είδε με τα ίδια του τα μάτια του τον πατέρα του να φεύγει από τη ζωή. Τα δύο θύματα, ο άνδρας που πέθανε και η γυναίκα που τραυματίστηκε, επέβαιναν σε ένα μαύρο ΙΧ και περίμεναν στο σημείο, γιατί το παιδί τους έπαιζε στο πάρκο που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου.
Ξαφνικά ήρθε μια μοτοσικλέτα με μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός σταμάτησε στη μέση του δρόμου, έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Ακαριαία πέθανε ο 32χρονος Ο 32χρονος πέθανε ακαριαία, ενώ η 37χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά. Το παιδί μάλιστα έπαιζε εκείνη την ώρα στο πάρκο και είδε το περιστατικό, έτρεξε προς το σημείο και, όπως […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βύρωνα – Πώς,vyrona – pos