Προσέχουν για να έχουν... Βαλβέρδε!

Τα σενάρια από Ισπανία για Βαλβέρδε όπως ήταν λογικό θορύβησαν τον Ολυμπιακό και έτσι με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει πως ο προπονητής έχει 2 χρόνια συμβόλαιο ενώ κάνει λόγο για σχέση που βασίζεται σε εκτίμηση και εμπιστοσύνη, θεωρώντας «το θέμα λήξαν»!
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός όσον αφορά διάφορα δημοσιεύματα
ή φερόμενες δηλώσεις, οι οποίες επιχειρείται να αξιοποιηθούν προκειμένου να εξαχθούν λανθασμένα συμπεράσματα, οφείλει να υπενθυμίσει ότι η σχέση της με τον προπονητή κ. Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μια σχέση η οποία στηρίζεται σε αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Το συμβόλαιο με τον κ. Βαλβέρδε, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, έχει διάρκεια δύο έτη.

Οι οποιεσδήποτε άλλες αναφορές ή προσπάθειες να αμφισβητηθεί αυτή η συνεργασία, την ώρα δε που το Πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη,  στόχο έχουν την αποσταθεροποίηση και την δημιουργία προβλημάτων στην ομάδα μας και μάλιστα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Ως εκ τούτου, το συγκεκριμένο «θέμα» θεωρείται λήξαν».

Τοποθετήθηκαν για να τελειώσει εδώ το ζήτημα...

Αρχικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν είχαν κατά νου να τοποθετηθούν επισήμως για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, επαναλαμβάνοντας απλά ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα και ότι ο Ισπανός θα συνεχίσει και του χρόνου στο λιμάνι. Βλέποντας όμως ότι το θέμα έχει αρχίσει και παίρνει πιο μεγάλη έκταση απ' ότι έπρεπε έκριναν σκόπιμο να τοποθετηθούν.

Η διάψευση και το τετ-α-τετ

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερνέστο Βαλβέρδε διέψευσε ότι έχει κάνει δηλώσεις στην Ισπανία, βάσει των οποίων ζητά να διαπραγματευθεί ξανά το συμβόλαιό του. Οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή και βάσει της νεότερης πληροφόρησης οι Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Βάσκος τεχνικός θα συναντηθούν είτε την Τρίτη είτε την Τετάρτη για να μιλήσουν για τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα