«Συγχαρητήρια στον Γκόντα»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στις δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια για την διαιτησία του Σπύρου Γκόντα. Ο τεχνικός του Αμαρουσίου ήταν ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχασε την διαφορά των 5 πόντων.
Ο Αλεξανδρής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δήλωσε πως:« Χαίρομαι όταν έρχομαι Θεσσαλονίκη, αλλά και εδώ στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Αυτό με ανεβάζει ψυχολογικά για να
επιστρέψω μετά στην Αθήνα στους χαμουτζίδες όπως τους λένε εδώ. Κάποιοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την προσπάθεια μας με τα όσα προβλήματα έχουμε. Θα παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερη είκόνα στην συνέχεια να είστε βέβαιοι για αυτό.Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Είπα στα παιδιά να δείξουμε την μαγκιά μας σε ένα γήπεδο που πιέζουν όλους τους συντελεστές. Είχαμε ρυθμό ελέγχαμε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ όμως τρεις από αυτούς έβαλαν από 20 πόντους».Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για την διαιτησία δίνοντας συγχαρητήρια μόνο στο έναν από τους τρεις διαιτητές.«Δεν προκαλούμε ούτε εγώ ούτε και οι συνεργάτες μου και θα πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορές ορισμένοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σπύρο Γκόντας. Κοσμεί την διαιτησία. Κάποια στιγμή θα μιλήσω και για τους άλλους δεν είναι της ώραςΣυγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πολύ καλή δουλειά που γίνει από τον Σούλη»
Κρατήσαμε την διαφοράΟ Γιάννης Γκαγκαλούδης στην συνέντευξη Τύπου είπε : « Όσοι ήρθαν στο γήπεδο είδαν ένα πολύ όμορφο από την αρχή παιχνίδι  το οποίο γυρίσαμε και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ ο οποίος έγινε πολύ γρήγορος μετά την φυγή του Λάζαρου. Ανταποκριθήκαμε όπως μας είπε ο κόουτς αν είχαμε λίγη περισσότερη συγκέντρωση θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον ΠΑΟΚ με 5.000. Χάσαμε αλλά κρατήσαμε την διαφορά των 5 πόντων. Χάνουμε κερδίζουμε μικρή η διαφορά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Εμείς συνεχίζουμε το μπασκετικό ταξίδι μας κανείς δεν τον περίμενε ότι θα φτάναμε τόσο ψηλά. Καλή τύχη στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα πρωτάθλημα που παίζεται από την 3η θέση και κάτω αν αλλάξει αυτό εγώ θα γίνω παππάς. Μέχρι το τέλος θα πρέπει να είμαστε σοβαρή».
Keywords
Τυχαία Θέματα