O καλός Γκόντας κι ο... παπάς Γκαγκαλούδης!

Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ (75-72), ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στις δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια... μόνο για την διαιτησία του Σπύρου Γκόντα. Θα γίνει... παπάς ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, αν αλλάξει η εικόνα του πρωταθλήματος.Ο προπονητής του Αμαρουσίου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην Πυλαία, είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Χαίρομαι όταν έρχομαι Θεσσαλονίκη, αλλά και εδώ, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Αυτό με ανεβάζει ψυχολογικά για να επιστρέψω μετά στην Αθήνα, στους χαμουτζίδες όπως τους λένε εδώ. Κάποιοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την προσπάθειά μας με τα όσα προβλήματα έχουμε. Θα παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερη είκόνα στην συνέχεια, να είστε βέβαιοι για αυτό. Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες. Είπα στα παιδιά να δείξουμε την μαγκιά μας σε ένα γήπεδο που πιέζουν όλους τους συντελεστές. Είχαμε ρυθμό ελέγχαμε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όμως, τρεις από αυτούς έβαλαν από 20 πόντους».

Ο «Τίγρης» μίλησε και για την διαιτησία, δίνοντας συγχαρητήρια μόνο στο έναν από τους τρεις διαιτητές: «Δεν προκαλούμε ούτε εγώ ούτε κι οι συνεργάτες μου και θα πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορές ορισμένοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σπύρο Γκόντα. Κοσμεί την διαιτησία. Κάποια στιγμή θα μιλήσω και για τους άλλους, δεν είναι της ώρας... Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πολύ καλή δουλειά που γίνει από τον Σούλη».

Γκαγκαλούδης: «Τουλάχιστον κρατήσαμε την διαφορά»

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, με τη σειρά του, είπε : «Όσοι ήρθαν στο γήπεδο είδαν ένα πολύ όμορφο από την αρχή παιχνίδι, το οποίο γυρίσαμε και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ ο οποίος έγινε πολύ γρήγορος μετά την φυγή του Λάζαρου. Ανταποκριθήκαμε, όπως μας είπε ο κόουτς. Αν είχαμε λίγη περισσότερη συγκέντρωση, θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον ΠΑΟΚ με 5.000 κόσμο. Χάσαμε, αλλά κρατήσαμε την διαφορά των 5 πόντων. Χάνουμε, κερδίζουμε, μικρή η διαφορά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Εμείς συνεχίζουμε το μπασκετικό ταξίδι μας. Κανείς δεν τον περίμενε ότι θα φτάναμε τόσο ψηλά. Καλή τύχη στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα πρωτάθλημα που παίζεται από την 3η θέση και κάτω. Αν αλλάξει αυτό, εγώ θα γίνω παπάς. Μέχρι το τέλος θα πρέπει να είμαστε σοβαροί».
Keywords
Τυχαία Θέματα