«Με την βοήθεια του κόσμου η νίκη»

Αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε την διαφορά από το Μαρούσι ο Σούλης Μαρκόπουλος θα ήταν διπλά ικανοποιημένος. Όχι ότι τώρα δεν ήταν που είδε το γήπεδο σχεδόν γεμάτο και την ομάδα του να κερδίζει.Στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Δικεφάλου στάθηκε στην παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στις κερκίδες του. Αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της νίκης, αλλά και στους τραυματισμούς κάποιων παικτών."Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε εδώ. Παίξαμε επιτέλους
σε γεμάτο γήπεδο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίζει, γιατί είμαστε μία καινούργια ομάδα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ξέραμε τις δυνατότητες του Αμαρουσίου. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά η κούραση έβγαλε ορισμένους παίκτες εκτός αγώνα. Δεν πήραν τα σωστά σουτ και το Μαρούσι γύρισε το παιχνίδι. Είναι ευχάριστο ότι κερδίσαμε. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες γιατί στο τέλος θα φτάσουμε να προπονούμαστε με 7-8 παίκτες."Για όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα: "Στα 40 λεπτά κάνεις λάθη στο τελευταίο λεπτό. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Έκανε λάθος πάσα ο καλύτερός μας παίκτης. Αυτό γίνεται."
Ο Δέδας στάθηκε στα λάθη που έγιανα στο παιχνίδι λέγοντας χαρακτηριστικά:  « Παίζανε δύο ομάδες σήμερα που ισοβαθμούσαν στο πρωτάθλημα. Επτά - οκτώ φορές είχαμε ισοπαλία. Καταφέραμε παρότι ήμασταν πίσω στο σκορ να το γυρίσουμε στο τέλος. Δικαίως και για τις δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην πρώτη τετράδα. Πάμε να κερδίσουμε τον Ηλυσιακό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν αυτά τα λάθη στο τέλος καθώς είμαστε μια έμπειρη ομάδα κακός δεν πήραμε την διάφορα.
Keywords
Τυχαία Θέματα