Ακόμα μία πρόκληση για το Μαρούσι

Η τρίτη θέση της βαθμολογίας περνάει από το κλειστό της Πυλαίας (27/3, 6μ.μ.), εκεί όπου το Μαρούσι θα παλέψει για να κρατήσει το προβάδισμα που έχει από τη νίκη του πρώτου γύρου στον Άγιο Θωμά.Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε σε δηλώσεις του για την αυριανή «μάχη» στο esake.gr: «Και μόνο μια ματιά στην βαθμολογία αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι.  Επίσης έχει και ιδιομορφίες, αφού οι δυο ομάδες έχουν αλλαγές στο ρόστερ τους, σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, που νικήσαμε μετά από παράταση.  Είναι αλήθεια ότι ειδικά εμείς έχουμε αναγκαστεί να προσαρμόσουμε
τον τρόπο παιχνιδιού μας στα νέα δεδομένα και αυτό είναι δύσκολο, αλλά και συναρπαστικό μαζί. Δεν έχουμε καθόλου άγχος, αφού ήδη έχουμε πετύχει με το παραπάνω τον αρχικό μας στόχο και πλέον παίζουμε για να  το ευχαριστηθούμε. Φυσικά, μια ομάδα, το ευχαριστιέται καλύτερα αν κερδίζει και αυτό προσπαθούμε ανεξάρτητα πού παίζουμε και με πιο αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ , ειδικά στην έδρα του, είναι πολύ δυνατός και  πάντα έχει ένα προβάδισμα».

O Λευτέρης Ακεψιμαϊδης, από την πλευρά των παικτών χαρακτήρισε πρόκληση το αυριανό παιχνίδι: «Είναι από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια της σεζόν. Από την άλλη είναι  μια ακόμη πρόκληση για εμάς που  έχουμε  καταφέρει να διατηρήσουμε ψηλά και το αγωνιστικό μας επίπεδο και την ψυχολογία μας, ξεπερνώντας μικρά αλλά και μεγάλα εμπόδια. Ο ΠΑΟΚ δεν  βασίζεται μόνο στον Μάρσαλ. Ξέρει να διαβάζει και να “χτυπάει” όποιον δεν είναι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά. Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο.»
Keywords
Τυχαία Θέματα