Χαραλαμπίδης: «Κατάντια...»

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς ευχήθηκε να ήταν η τελευταία φορά που θα δει επεισόδια σε γήπεδο, ωστόσο κατά την άποψή του… δε θα είναι. «Ζούμε το παράλογο», ανέφερε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.Ο τεχνικός των «κιτρίνων» ανέφερε για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ιβανώφειο: «Σήμερα δεν έχει ωφεληθεί κανένας από αυτό. Εύχομαι να ήταν η τελευταία φορά αλλά δεν θα είναι. Μπήκαμε στα αποδυτήρια και συζητούσαν οι παίκτες τι θα γίνει και δεν ήταν ευχάριστο. Ο Μπάβτσιτς και ο Γουίντερς το είδαν πρώτη φορά αλλά τι να τους πεις;»

Ωστόσο
εκτός από επεισόδια είχαμε και παιχνίδι στο Ιβανώφειο, με τον «Πίξι» να αναφέρει: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αλλά μετά την διακοπή μπήκαμε όπως έπρεπε. Είχαμε όμως πολλά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα με αποτέλεσμα ο Μπάβτσιτς να παίξει με ένεση, ο Ουίντερς έχει μία θλάση και δεν ξέρουμε αν θα παίξει το Σάββατο στο Μαρούσι ενώ και ο Ταπούτος δεν μπορούσε. Είχαμε πολύ θέληση όμως και πήραμε την πρώτη δική μου εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό αυτό».
Χαραλαμπίδης: «Μαύρη σελίδα…»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε με σκληρά λόγια: «Θα είναι κοροϊδία να μιλήσω για μπάσκετ. Αυτό που συνέβη είναι κατάντια, μαύρη σελίδα, κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα παικτών, φιλάθλων. Ζούμε το παράλογο. Το ίδιο θα έλεγα και στο Αλεξάνδρειο ή στην Πυλαία».
Keywords
Τυχαία Θέματα