Όλα θα κριθούν στο τέλος

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με 3-2 επί του Ηρακλή για την 21η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών. Νίκες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό κόντρα σε Κηφισιά και Πανελλήνιο αντίστοιχα.Μια αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου και τα πάντα αναμένεται
να κριθούν την τελευταία αγωνιστική, σε ό,τι αφορά την τελική κατάταξη των ομάδων. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν ξεκαθάρισε το τοπίο, αφού ο ΠΑΟΚ με νίκη στο τάι-μπρέικ μείωσε τη διαφορά από τον Ηρακλή, όπως και οι «αιώνιοι» που ακολουθούν στη βαθμολογία.

Αμφίρροπο το ματς μέχρι το τέλος του στο κλειστό της Πυλαίας, με τον ΠΑΟΚ να αρχίζει πολύ θεαματικά τον αγώνα και τον Ηρακλή να ανατρέπει το σκηνικό προηγούμενος με 2-1. Μπόγιτς και Λινς ήταν το δίδυμο που κράτησε όρθιο τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος κατάφερε να στείλει το ματς στην... παράταση και να εξασφαλίσει τους δύο βαθμούς της νίκης πλησιάζοντας τον πρωτοπόρο γηραιό στους τρεις βαθμούς. Ο Μπίλινγκς ήταν εκείνος που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της επίθεσης για τον γηραιό σημειώνοντας 25 πόντους.

Τα σετ: 25-17, 20-25, 19-25, 25-22, 15-13.

«Εκρηκτικό» διπλό για Ολυμπιακό

Νικηφόρα πέρασε από το κλειστό της Κυψέλης κόντρα στον Πανελλήνιο ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση μαζί με τον «αιώνιο» αντίπαλό του και τον ΠΑΟΚ. Πάντως, η τελική κατάταξη θα ξεκαθαρίσει στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό.

Στα του αγώνα, η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα εκρηκτική, καθώς η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από κάποια μικροεπεισόδια στην εξέδρα, όπου βρίσκονταν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί, κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να διατάξουν την εκκένωση της κερκίδας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Καλμαζίδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια σχήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες, αφήνοντας μάλιστα εκτός αποστολής τον Δημήτρη Τζούριτς προκειμένου να τον ξεκουράσει, αλλά και να μην επιβαρύνει το πόδι του, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

«Έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, αλλά είναι πολύ ευχάριστο να μπαίνουν στο γήπεδο παιδιά που θέλουν να παίξουν και το δείχνουν. Είναι ικανοποιημένος από την εικόνα μας, παρά τα όποια λάθη έγιναν κι ήταν λάθη απειρίας και άγχους», δήλωσε μετά το ματς ο προπονητής του Ολυμπιακού ενώ από την πλευρά του ο κ. Κλαρούδας τόνισε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ιδιαίτερα στα δύο πρώτα σετ όπου παίχθηκε και καλό βόλεϊ».

Τα σετ: 23-25, 23-25, 20-25
Πανελλήνιος (Κλαρούδας): Ρουμελιωτάκης 6 (6/19 επ., 41% υπ. - 27% άριστες), Τοκάνης 2 (1/5 επ., 1 μπλοκ, 58% υπ. - 33% άριστες), Παγιάν 20 (14/39 επ., 5 άσοι, 1 μπλοκ), Σαμαντάς 3 (2/7 επ., 1 μπλοκ), Σασάτης 5 (3/7 επ., 2 μπλοκ), Δρογκάρης 5 (4/6 επ.), Γκούζντα -λ 63% υπ. - 44% άριστες) / Λουκάς 6 (5/9 επ., 1 μπλοκ, 69% υπ. -38% άριστες).
Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Φράγκος 12 (11/25 επ., 71% υπ. - 43% άριστες), Χαριτωνίδη
Keywords
Τυχαία Θέματα