Μιλάν Μπάρος – Εδώ Η Μπάλα, Εκεί Η Μπάλα, Που Είναι Η Μπάλα

Και έρχεται η βαθιά μπαλιά και την έχω. Την έχω σας λέω κάντε πέρα. Όταν ήμαντο μικρός μου πετάγανε πορτοκάλια απο την Τσεχία και τα κατέβαζα με άψογο κοντρόλι στα Φάρσαλα, δεν σας λέω παραμύθα.Εμένανε αν η μπαλιά δεν έρχουται απο τα οχτακόκια πενήντα μέτρα και καντήλα δεν μου λέει τίποτα. Θέλω ρε παιδί μου να ήσαντο δύσκολη η μπαλιά, να κοιτάω απάνου στα ουράνια και να τήνε βλέπω την τόπα αγκαλιά με τον ήλιο, να κρέμουται σαν τον γέρακα τον περήφανο τον βουνίσο που πετάγει για να εντοπίσει θήραμα, τέτοια φάση.
Γουστάρω ρε παιδί μου η μπάλα πριν έρθει καταής να έχει συμπληρώσει
ένα μήνα στον αγέρα. Να ανέβει φρεσκοραμμένη απο πακιστανάκια σε σγουέτ σοπς της αντίντας και να κατέβει φθαρμένη μετά το πέρας πέντε χριστουγέννων ένα πράμα. Με χιόνι απάνου, σαν εκείνους τους μαλάκες που χιονάει στα βόρεια προάστια και κατεβαίνουν στους δρόμοι με χιονάνθρωπο στην παρπρίζα.
Ειλικρινά τώρα και κάμω παράκαμψη, γουατ δε φακ ρε φίλε; Ότι τι δηλαδής; Βάνεις απάνου στο αμάξι την χιονανθρώπα και τι; Ναι γεια σας, μένω σε μέρος που χιόνισε και να η απόδειξη. Αντιλαμβάνεσαι ότι περνάς με το τροχάτο σου και όλοι λένε «ρε για κοίτα ένα μάλακα»; Όχι γιατί αν δεν αντιλαβού σε το λέω εγώ ότι ισχύει κουδουνάτα. Περνάς και είναι σαν την παρέλαση ασούμε, απλά αντί για κύμα στρατιωτικής χαιρετούρας πέφτει ασούμε μούντζα σε φάση μέξικαν γουέηβ με ήχο κροταλιστό ωσάν παλαμάτο πολυβόλο.
Και επιστρέφω.
Έτσι γουστάρω εγώ την μπάλα να μου έρχεται γιατί είμαι ο Μίλαν Μπάρος, απατεών των γηπέδων καρπέρος και γόνιμος που μου δώνουν συμβόλαιο ομάδας ασούμε και υπογράφω ως «Γιώργος Απατεώνας και Υιοί, Τζάμπα Λεφτά απο το χίλια εννιακόσια ενενήντα δύο, μαζί κι αυτό το χρόνο μαζί εμείς οι δύο». ΕΠΕ.
Τι σημαίνει ήρθε η μπάλα; Που είναι; Που; Που; Που; Που; Μπρος; Πίσω; Ήρθε; Έφυγε; Θα ξανάρθει; Θα ξαναφύγει;
Όπα νταξ την βρήκα. Και τώρα θα ξεκινήσω ξέφρενη κούρσα που, όχι νταξ, δεν τρέχει την έχασα.
Σε λατρεύω Μίλαν Μπάρος. ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ.
Σημείωση:  Ο Άραβας τον αποκαλεί Μίλαν ΜΠΑΡΟΤΣ. Γουστάρω.
Keywords
Τυχαία Θέματα