Την λύτρωσε ο Μπραντάο (VIDEO)

09:07 15/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Σταντ Ντε Φρανς" η Μαρσέιγ απέδειξε πως ο θεσμός του γαλλικού Λιγκ Καπ είναι δική της υπόθεση καθώς κατέκτησε το τρόπαιο για τρίτη σερί χρονιά επικρατώντας στην παράταση της Λιόν με 1-0.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί όσκαρ ποιότητας με την Μαρσέιγ να παίρνει τελικά την νίκη χάρη στον Μπραντάο ο οποίος, ερχόμενος από τον πάγκο, πέτυχε το γκολ της νίκης στο 105ο λεπτό.

Η Λιόν στην τέταρτη εμφάνιση της σε τελικό γαλλικού Λιγκ Καπ έχασε για τρίτη φορά ενώ ένα λεπτό πριν το τέλος της παράτασης έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λόβρεν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Έτσι η Μαρσέιγ κατέκτησε το Λιγκ Καπ σώζοντας έτσι μια χρονια, κατά γενική ομολογία αποτυχημένη, με την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν να μένει πολύ πίσω στο γαλλικό πρωτάθλημα και να αποκλείεται στο Κύπελλο από την Κεβιγί.

Λιόν: Γιορίς, Ρεβεγιέρ, Λόβρεν, Ουμτιτί, Νταμπό (118' Νταμπό), Γκοναλόν, Κάλστρομ (106' Λακαζέτ), Μπριάν, Μπάστος (65' Γκρενιέ), Λισάντρο, Γκομίς.
Μαρσέιγ: Μανταντά, Φανί, Ενκούλου, Εμπία, Αθπιλικουέτα, Σεϊρού, Α. Ντιαρά (80' Καμπορέ), Αμαλφιτανό, Βαλμπουενά (118' Μορέλ), Α. Αγιού, Ρεμί (97' Μπραντάο).

Keywords
Τυχαία Θέματα